DayZeroProject - Make a gingerbread house

Nummer 45 op mijn lijst met mijn 50 doelen voor 2015: 'Make a gingerbread house'. En jawel, jawel. Dat is me nog gelukt ook. 

Ik wist dat ze zulke gingerbread huisjes verkochten bij Ikea, dus toen ik daar onlangs was besloot ik uiteraard om er eentje mee te nemen. Op YouTube heb ik al miljoenen filmpjes voorbij zien komen van mensen die rond de kerstperiode zo'n huisje maakten en daar dan ook nog eens zoveel plezier aan beleefden, dus ik moest en zou dat ook eens uitproberen. En hoe feestelijk ziet zo'n ding er wel niet uit? I like it!

Ik maakte er ineens ook een filmpje van...


Echt leuk om in elkaar te steken, dat huisje. Al is het niet zo simpel om er iets 'mooi' van te maken. Het ziet er makkelijker uit om te doen, dan het in werkelijkheid is. Of dat vond ik toch. Desalniettemin is dit zeker een aanrader om zelf ook eens uit te proberen. Plezier gegarandeerd. En volgens Ikea is zo'n gingerbread house ook ineens het 'centerpiece van de kersttafel', dus extra decoratie moet je dan ook al niet meer voorzien. Hahaha.

Heb jij al eens een gingerbread house gemaakt? Of staat het misschien op de planning?

Liefs, Sarah

11 opmerkingen

 1. Een gingerbread house staat zeker in mijn planning, maar of het ooit gaat worden is een ander verhaal. Het ziet er heel leuk en lekker uit. Fijne kerstdagen morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat het er toch ooit van komt want het is echt plezant om te maken. Ook voor jou fijne feestdagen gewenst!!!

   Verwijderen
 2. Wat een super leuke video. Fijn dat je dit van je lijst kunt afstrepen. Het ziet er ontzettend lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Inderdaad heel leuk om weer iets van het lijstje te kunnen strepen!

   Verwijderen
 3. Leuk, maar niet voor mij met al die slagroom ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, wat leuk! Ziet er heel mooi uit, en lekker:p!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat leuk! Mijn broertje roept de afgelopen dagen dat hij dit ook echt een keertje zelf wil maken. Ziet er zo leuk uit! Dit moet maar op het to do lijstje van volgend jaar! ;-) Geniet van de bijzondere kerstdagen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En zeker doen volgend jaar, dat huisje bouwen ;)
   Voor jou ook fijne kerstdagen gewenst!!! x.

   Verwijderen