Review – Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

Een droge huid hebben is geen lachtertje. Ik heb er helaas wel eens last van en daarom kocht ik de Moisture Surge Extended Thirst relief van Clinique. Mijn bevindingen? Je leest het hier! 

De Moisture Surge is een intensief hydraterende gel-crème die geschikt is voor alle huidtypen. De gel is geurloos en voelt door de structuur heel licht aan. Je hebt daarom ook niet veel product nodig en het smeert daarbovenop heel makkelijk over je gezicht uit. Dat trekkerig gevoel en die schilfertjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ik gebruik de Moisture Surge graag als nachtcrème of als ‘extra’ product. Wanneer ik bijvoorbeeld overdag wat extra vochtinbrengende crème nodig heb. ’s Morgens zal ik dit product niet vlug gebruiken omdat ik de indruk heb dat het niet zo snel intrekt. Of toch alvast niet zo snel als mijn geliefde Dramatically Different Moisturizer van Clinique. Daarnaast zit er helaas ook geen SPF in het product, dus dat is ook wel jammer.

Als nachtcrème of als extra product vind ik deze gel echter wel fantastisch werken. De Moisture Surge voelt lekker verfrissend aan en zorgt meteen voor een hydraterend gevoel. In de zomer vind ik het bovendien erg fijn om het potje in de koelkast te zetten. Dan voelt de gel èxtra fris aan. Zalig!

Verkrijgbaarheid?
De Moisture Surge van Clinique is te koop bij o.a. IciParisXL en Planet Parfum.

Heb jij een favoriete vochtinbrengende crème?

Liefs, Sarah

Comments (3)

 • Evelyne Vergote

  21 december 2015 at 08:50

  Ik gebruik Babor (daar dat 't merk is van m'n schoonheidsspecialiste) voor zowel 's morgens als 's avonds. Mijne is wel specifiek voor droge huid, want daar heb 'k op m'n gezicht wel last van.. helaas 🙁

 • Anna

  21 december 2015 at 20:34

  Mooie foto's! Ik denk niet dat dit een product is voor mij, want ik heb juist een vette huid 🙁

  1. HosteSarah

   22 december 2015 at 14:17

   Het zou goed werken voor alle huidtypes 😉 Je kan natuurlijk altijd eens een staaltje vragen als je bij de parfumerie bent. Zoiets uittesten is altijd handig 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Nieuwe laarzen van Angelo Bervicato

Volgende bericht

Top 15 van 2015