Writer's block

Say what?

Na meer dan een jaar bloggen heb ook ik het zitten... writer's block. Ik heb totaal geen idee meer waarover ik moet schrijven. Like, what? In het begin ging het zo makkelijk en kwam er zomaar elke dag een artikel uit mijn vingers gekropen. De laatste tijd heb ik het daar helaas een stuk moeilijker mee. Ik weet het gewoon niet meer.

Tips zijn dus altijd welkom ;) 

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

 1. Dat begrijp 'k.. 'k Krijg dat ook zo af & toe. Daarom dat 'k ook niet elke dag iets publiceer, ik heb gewoon niet genoeg stof om over te schrijven. Plus, ik kan zo niet schrijven over producten & probeer zo m'n fotografie naar boven te laten komen.
  'k Denk niet dat je hier veel aan hebt, maar 'k hoop dat je snel terug weet waar over te schrijven ;) Elke dag kijk 'k uit naar je schrijfsel, ookal gaat 't over make-up die 'k niet gebruik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai, da's heel fijn om te lezen :) Dankuwel!!!

   Verwijderen