Trust your journey

"Stay patient and trust the journey" is een quote die me kan kalmeren wanneer ik het eventjes niet meer zo goed weet. Soms lijkt alles namelijk helemaal mis te gaan en heb ik het gevoel dat mijn leven compleet fout aan het verlopen is, maar dan herinner ik me weer dat ik er gewoon op moet vertrouwen dat alles altijd wel goed komt. Ik moet gewoon geduld hebben en van het hier en nu genieten zoveel ik kan. 

Werk, werk, werk
Op mijn werk verloopt het niet altijd zo vlot als ik zou willen, en deze week moet ik daarbovenop ook nog eens 6 van de 7 dagen gaan werken. Stressen dus. Ik moet mezelf motiveren om door te blijven gaan. Elke morgen loopt mijn wekker af om 5u15 en dan is het wel eventjes tanden bijten om uit bed te geraken. "Is dit nu echt mijn leven?!", durf ik dan wel eens te denken. Maar hé, "stay patiënt and trust the journey". Alles zal wel met een bepaalde reden gebeuren. Of dat is toch wat ik graag geloof. En op de één of andere manier werkt dat heel rustgevend. 

Geloof jij dat alle dingen gebeuren met een reden? 

Liefs, Sarah

3 opmerkingen

  1. Je bent niet de enige die met deze gedachte leeft. Ik vraag mij ook dikwijls af of dit wel mijn leven is. Hoe gelukkig ik ook word van bepaalde dingen, zo ongelukkig kan 'k ook worden. Soms heb 'k idd een schop onder m'n kont nodig, maar ook begrip. Dat laatste is bij sommige heel moeilijk te vinden. Wat mij dan zo droevig maakt omdat 'k zo m'n best doe om overal 't beste van te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uw best doen is voor velen vaak nie goed genoeg en da's jammer :(

    BeantwoordenVerwijderen