Thursday evening...

My Thursday evening be like...

Goedemorgen,

Op het moment dat ik dit schrijf is het donderdagavond en ben ik helemaal 'kapot'. Ik ben thuisgekomen van mijn werk, heb boodschappen gedaan en ben daarna in de zetel geploft om vervolgens mijn bed in te kruipen. En daar lig ik nu nog steeds. Mijn kaarsjes en kerstlichtjes aan, De Buurtpolitie op tv en terwijl deze blog schrijven. Fijn!


Morgen (wanneer jullie dit lezen; vandaag) heb ik een vrije dag en daar ben ik zo blij mee. Niks zo tof als de gedachte dat ik kan uitslapen. Zaterdag en zondag moet ik terug gaan werken, dus ik kan maar beter van mijn vrij dagje profiteren. Met de katten knuffelen, series kijken en lekker eten. Dat zal het zowat zijn. De hele dag in mijn pyjama. Zalig gewoon.


Voor vanavond ga ik mezelf nog wat verwennen met een haar- en gezichtsmasker, en ga ik mijn nagels eens goed onder handen nemen. Misschien nog wat kleuren in mijn Kleurboek Voor Volwassenen, wat bloggen en naar Thuis kijken.

Genieten, zo'n dagje vrij tijdens de week.

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

  1. Geniet van je vrije dag! Ik zal blij zijn als 't vanavond is, want 't was een zware week op m'n werk. Zal er morgen meer over vertellen op m'n blog (normaal)

    BeantwoordenVerwijderen