Throwback Thursday - Sinterklaas

Als kind was Sinterklaas HET feest van het jaar voor mij. Ik vond het altijd spannend om mijn schoen te mogen zetten in november en wanneer het dan tijd was om mijn bord te zetten de avond voor 6 december dan was ik zo opgewonden dat ik niet kon slapen van de spanning. Want, oh man, Sinterklaas en zijn Pieten zouden met hun paard over ons dak lopen en superveel cadeautjes achterlaten. Fantastisch gewoon! 

Al vind ik Sinterklaas nog steeds een leuk feest, tegenwoordig draait het voor mij uiteraard meer rond Kerstmis. Nu ja, die fijne herinneringen die ik aan Sinterklaas overhoud zal ik voor altijd met mij meedragen. Hier zijn enkele uit de oude doos...

Ons bord zetten voor de Sint, met daarop brood en suiker voor het paard natuurlijk. Ik ben diegene met dat blad papier vast. Waarschijnlijk had ik een tekening voor de Sint gemaakt. Haha.

Mijn broer vond het maar eng, zo bij Sinterklaas op de schoot gaan zitten...

Ik vond het soms ook maar eng hoor... zo dicht bij Sinterklaas en zijn Pieten moeten gaan staan voor de foto. Die mensen weten wel wat je het afgelopen jaar allemaal hebt uitgestoken... ;)

Al vond ik het hier plezant want ik mocht de staf van de Sint vasthouden! Aw yeah!

Genoot jij vroeger (en nu misschien nog steeds) ook zo van Sinterklaas? 

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Ik weet zo niet meer welk gevoel 'k had in tijden van Sinterklaas. 'k Weet wel nog dat 'k 1x opgestaan was op de nacht dat Sinterklaas zou komen & 'k echt dacht dat Sinterklaas in de living stond. 'k Was toen bang terug in m'n bed gekropen :p

    BeantwoordenVerwijderen