Review - Rituals Miracle Balm

De Rituals Miracle Balm is een rijk verzorgende balsem voor extra droge handen. Sinds ik in de keuken van het ziekenhuis werk moet ik mijn handen ontzéttend vaak wassen; met als gevolg dat ze nogal aan het uitdrogen zijn. Erg vervelend. Gelukkig ontdekte ik deze handcrème want... wauw... works like a charm! 

De handcrème ruikt naar White Lotus en Ginkgo Biloba. Geen idee wat dat precies wilt zeggen, maar de crème ruikt sowieso wél heel lekker. Het is ook een gewone witte crème die makkelijk insmeert en redelijk snel intrekt. Ik gebruik hem vooral graag vlak voor het slapengaan. Een dikke laag op mijn handen voor ik onder de deken kruip, en 's morgens word ik dan met babyzachte handen wakker. Zalig!

En een extra groot voordeel is de verpakking. Want check hoe mooi die is! Blinkend roze, aw yeah ;)
Ik ben sowieso van plan deze handcrème opnieuw te kopen wanneer die van mij op is want dit is echt een fantastisch product. Daarbovenop test Rituals zijn producten niet op dieren, dus niks dan voordelen! 11/10 zou ik zeggen ;)

Verkrijgbaar bij Rituals voor €10,00/stuk.


Wat is jouw favoriete handcrème?

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Oh ik ben gek op de producten van Rituals! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Bij mij van hetzelfde... helemaal gek op de Rituals producten :)

   Verwijderen
 2. Heerlijk die producten van Rituals! Ik ben erg gek op de groene handcreme, maar wil deze ook een keer proberen. Het ruikt altijd zo lekker :)

  Liefs,
  Shalane

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, die groene wil ik zelf ook graag eens uitproberen!!!

   Verwijderen
 3. O hij lijkt mij echt heerlijk heb alleen echt weinig items van rituals!

  BeantwoordenVerwijderen