Review - Lady Speed Stick

De alom bekende Lady Speed Stick. De, zogenaamd, béste deodorant ooit. Voornamelijk onder beauty bloggers is hij erg geliefd en veelbesproken. Voor zover ik weet is hij nog steeds niet te koop in België, dus ik kocht hem enkele maanden geleden op vakantie in Amerika. Ondertussen heb ik hem dan ook al enkele maanden kunnen uittesten en kan ook ik er mijn mening over geven.

Ik ben enthousiast!
De Lady Speed Stick is een deo in stickvorm die je onder je oksels smeert en die je vervolgens de hele dag zou beschermen tegen zweetgeurtjes. En jawel, ik ben enthousiast. Geen natte oksels, geen zweetgeur, niks! Dit werkt wonderbaarlijk goed. En lang. Als ik de deo 's morgens gebruik kan ik er, zelfs op een werkdag, tot 's avonds weer tegen. Zo gemakkelijk!

Stickvorm?
Ook de stickvorm vind ik fijn werken. De crème-achtige substantie voelt zacht aan en laat geen witte strepen achter op mijn kleren. Ideaal. Ook is hij erg makkelijk in gebruik en werkt hij zuinig. A little goes a long way. En dat is altijd leuk.

Geuren?
De Speed Sticks zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Zo heb je Wild Freesia, Powder Fresh, Fruity Splash,... . Ik koos voor de Shower Fresh versie. Een subtiel, lekker, fris geurtje.

Minpunt?
Enkel en alleen maar voordelen dus. Enige minpunt? De verkrijgbaarheid! Mocht je op vakantie zijn en de Lady Speed Stick tegenkomen, neem hem dan zeker eens mee. Ik kocht hem in Amerika voor maar zo'n drietal euro. In België is hij helaas nog niet verkrijgbaar (?). Je kan hem wél vinden op de Speed Stick webshop, maar dan moet je wel verzendkosten betalen. €7,95 voor elke bestelling onder €30, en dat is mij toch wat teveel van het goede. Zoveel hoeft een deo nu ook weer niet te kosten.Wat is jouw favoriete deodorant?

Liefs, Sarah

1 opmerking

  1. Ziet er leuk uit, maar dat kan 'k momenteel niet verdragen met die bobbel ;)

    BeantwoordenVerwijderen