My life in pictures #13

Afgelopen maand in foto's. Kijk (en lees) hier mee.

Oktober is dé Halloween maand dus mijn Halloween decoratie kwam al snel uit de kast. Deze schattige (of zal ik zeggen 'extreem enge'!) spooklichtjes kocht ik bij de Action! Super, toch?! 

Niks zo fijn als 's morgens zoiets in de krant te kunnen lezen. Geen tripjes met olifanten meer in het Belgisch reisaanbod. YES! Ik vind het echt afschuwelijk wanneer ik mensen op dit dierenleed wijs, en ze dan zeggen dat op olifanten rijden toch net hetzelfde is als paardrijden. Euhm... Ok dan. -Krijgt woedeaanval- 

En toen kreeg ik plots cupcakes van Kristof. Zo lief :) En ze waren lekker. Hij kocht ze bij Lilicup in Brussel. Aanrader. 

Samen met Kristof en zijn hond Bob maakte ik overigens ook enkele mooie boswandelingen. Ik denk dat ik wel miljoenen vliegenzwammen heb gezien. Zalig.

En check deze baby paddenstoelen. Ik vond ze in onze tuin en vond ze er echt te schattig uitzien :)

Uiteraard horen er ook kastanjes bij de herfst! Ik ging er naar op zoek in het bos en pofte er enkele in de pan. Hoe heerlijk is dat?! Yum!

Werelddierendag! Op 4 oktober werden de beestjes in de watten gelegd. Dit, hierboven, zijn de liefdes van mijn leven. 

Al kregen we tegen het einde van de maand héél wat minder nieuws. Sissi, onze oudste kat, had al een tijdje cataract en last van haar tanden. Omwille van haar leeftijd werden operaties uitgesloten. De laatste tijd had ze pijn en ging het minder goed met haar. Ze was op. We hebben allemaal samen besloten haar te laten inslapen. Dat was voor haar het beste. Ik mis haar nog elke dag en hoop dat ze nu geen pijn meer heeft! 

Met de andere huisdieren gaat alles wel nog uitstekend. Thank the Lord!

Al kruipt Poes redelijk vaak op het dak van het tuinhuis, om er vervolgens niet meer zo goed af te durven. Hai toch ;)

En deze foto van Fons wou ik jullie ook niet onthouden. Want hoe schattig is dit?! 

Wat ik in oktober voornamelijk gedaan heb is gewerkt. Ik heb het gevoel dat ik niet meer veel vrije tijd heb omdat ik zo vaak weg ben. En als ik dan vrije dagen heb dan wil ik uitslapen. Nu ja, op zich valt mijn werk best goed mee. Ik heb toffe collega's en dat doet al heel veel. Check dit briefje dat één van mijn collega's voor mij had achtergelaten. Youcam Ferfect (of toch iets in die trend) is een app die we altijd samen gebruiken waarmee we onszelf mooier kunnen maken. Haha.

Ik ben trouwens ook terug volop aan het kleuren in mijn Kleurboek voor Volwassenen. Zo ontspannend. 

Een nieuwe Miss Dior! Daar ben ik zo ontzettend blij mee! 

Kristof en ik gingen ook een dagje naar de MediaCité in Luik. Fijn shoppen en 's middags lekkere pasta-to-go eten. Gezellig! 

En toen kwam Bob voor een nachtje bij mij logeren omdat hij anders alleen thuis zou zitten. Hij vond er maar niks aan. Hij heeft de hele nacht rond zitten draaien en heeft de onnozelaar liggen uithangen. Haha. Niet voor herhaling vatbaar dus. Van de mama van Kristof kreeg ik ook deze Limited Edition Oreos met pindakaas als vulling. Zo lekker! 

Cake! Appel-speculaascake om precies te zijn. Dit was meteen ook de beste cake die ik al ooit gemaakt heb. Ik was verbaasd over hoe goed hij gelukt was! 

Basic-white-girl-photo. PEACE!

Halloween! Kristof en ik keken enkele scary movies (of toch, scary voor mij) en aten Halloween snacks. Hmm. 

En let's be honest... nu Oktober voorbij is ben ik SUPER klaar voor Kerstmis ;) 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen