Favorieten oktober '15

Onder het motto: 'beter laat dan nooit' zijn hier mijn favorieten van oktober. Sommige producten heb ik al wel vaker vermeld op mijn blog, wat dus ook wilt zeggen dat ik écht niet zonder zou kunnen! Benieuwd? Je leest het allemaal in dit artikel!


Fluffy sokken
Ik ben verslaafd aan fluffy sokken. In eender welke winkel, ik kan er nooit aan weerstaan. Ze zijn nu eenmaal zo zacht en lekker warm... Hmmm. Zalig! Wanneer ik thuiskom van mijn werk ben ik altijd zo blij wanneer ik mijn pyjama kan aandoen en mijn fluffy sokken kan aantrekken. Heaven on earth! 

K3 zoekt K3
Je kon er de laatste tijd gewoon niet omheen, eh?! Ik keek er al maanden naar uit en heb dan ook met plezier naar elke aflevering en elke liveshow gekeken. Klaasje, Marthe en Hanne waren mijn favorietjes dus ik ben helemaal tevreden met de nieuwe K3. Hun nummer 10000 luchtballonnen krijg ik sinds de finale trouwens ook niet meer uit mijn hoofd. Haha. 


Chance van Chanel
De laatste tijd draag ik terug dagelijks mijn Chance parfum van Chanel. Een lichte geur die dus perfect is om elke dag te dragen. 

Sleep, Lavender Vanilla pillow mist van Bath & Bodyworks
Wanneer ik 's avonds ga slapen spray ik altijd wat van dit product op mijn kussen omdat het je een rustgevend/relaxed gevoel zou geven. Of het echt werkt weet ik niet, maar het ruikt wel lekker en ik gebruik het graag. Dus that's that. Denken dat het werkt doet al veel, zeg maar ;)


Tea Tree Face Mask van The Body Shop
De Tea Tree lijn van The Body Shop is gewoon fantastisch. Ik heb snel last van puistjes en de tea tree producten werken dan wonderbaarlijk goed. Dit masker gebruik ik zo'n tweetal keer per week om acne te voorkomen. Het voelt bovendien fijn aan en ruikt ook lekker. Toppie! 

Clinique dramatically different moisturizing lotion
Misschien wel dé beste vochtinbrengende crème die ik al ooit heb gebruikt. Ik grijp er telkens opnieuw naar gewoon omdat hij zo goed werkt. Hij ruikt naar niks, trekt snel in, werkt zoals hij hoort te werken,... . Super dus.

Clinique all about eyes serum
Omdat ik 's morgens vroeg moet opstaan om te gaan werken (5u15, hallo!) kan ik een goed product tegen wallen wel gebruiken. Nu... om eerlijk te zijn verdwijnen mijn wallen niet door dit serum, maar ze verminderen wel. En dat is toch al iets. Daarbovenop voelt het product heel fris aan, wat 's morgens echt deugd kan doen. Echt iets waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan!

Liefs, Sarah

3 opmerkingen

  1. Leuke favorieten! De Chance parfum van Chanel is ook een favoriet van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Tea Tree lijn is echt een lifesaver voor mensen die een slechtere huid hebben. (aka. Ik)

    BeantwoordenVerwijderen