Review – Catrice 050 Moulin Rouge Light

Een neutrale nagellak misstaat nooit. Ik ben er alvast helemaal voor te vinden. Een mooie neutrale kleur vinden die daarbovenop ook nog eens goed blijft zitten, dat is een kunst op zich. Benieuwd naar wat ik van deze nude nagellak van Catrice vind? Je leest het hier!

Verpakking + Kwastje
Qua verpakking vind ik Catrice zeker oké. Het is een budgetmerk, dus voor de prijs die je eraan geeft verwacht ik ook geen grote chi-chi. Het kwastje is wél een absolute favoriet! Redelijk breed en heel gemakkelijk om mee te werken. Top!
De kleur + Houdbaarheid
Een échte nude kleur vind ik het eigenlijk niet. Hij geeft een soort van peachy effect, dus dat is iets minder. Ook de houdbaarheid vond ik een grote tegenvaller. Ik moet 3 lagen gebruiken om een mooie kleur te bekomen, en na dag 1 begon de lak al af te slijten. Wat een tegenvaller. Jammer. 
Mijn mening
Ik vind Catrice een fantastisch merk en ben ook fan van hun nagellakjes, maar op de één of andere manier viel deze lak mij best wel tegen. Zowel qua kleur als qua houdbaarheid. Nu ja, kan gebeuren natuurlijk.
Verkrijgbaarheid
Mocht jij wél fan zijn van dit lakje… het is verkrijgbaar bij de drogist voor €2,99/stuk.
Wat is jouw favoriete nagellakje? 

Liefs, Sarah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Mijn 5 favoriete scary movies

Volgende bericht

Review - Rituals Miracle Balm