15 of my favorite feelings


'15 of my favorite feelings' is geïnspireerd op de video van Hank Green van The Vlogbrothers. Hij spreekt er over 15 van zijn favoriete gevoelens, en dat leek mij ook wel eens leuk om te doen. Uiteraard krijg ik bij nog wel meer dingen een fijn gevoel, maar deze 15 zaken staan toch allemaal hoog gerangschikt voor mij. Alvast veel leesplezier. 

 1. Uitgerust wakker worden.
 2. Me goed voelen in mijn eigen vel en geaccepteerd worden zoals ik bent.
 3. Het gevoel vlak voor ik op reis vertrek. Spanning, blijheid, enthousiasme,... . Alles door elkaar. Wetende dat ik fijne avonturen ga beleven. Zalig! 
 4. Gerespecteerd worden. 
 5. Mensen/dieren helpen.
 6. Van die dagen waarop alles gewoon goed gaat. Geen bad days, maar echte 'good days'. 
 7. Wanneer mensen tijd maken voor MIJ. Like, what? Maak je nu echt tijd voor MIJ? Huh? Danku! 
 8. Het gevoel van vrijheid wanneer ik op de rug van een paard over het strand kan galopperen. 
 9. Wanneer de kat bij mij komt liggen en aandacht wilt.
 10. Eindelijk mijn pyjama kunnen aandoen na een lange dag op het werk, en dan in mijn bed kunnen gaan liggen. Fijn kunnen ontspannen. 
 11. Cadeautjes krijgen. Daar word ik nu eenmaal heel blij van. (Oeps) Ook pakketjes die bij de post zitten vind ik fantastisch om te kunnen openmaken, zelfs al weet ik wat er in het pakje zit omdat ik het zelf heb besteld.
 12. Massages krijgen. Ik vind het ook zalig wanneer er iemand over mijn rug krabt voor ik ga slapen, of wanneer iemand met mijn haar speelt/mijn haar kamt.
 13. Ik word ook altijd super gelukkig wanneer de seizoenen veranderen. De verkleurde blaadjes in de herfst, sneeuw in de winter, mooie bloesems in de lente en lekker warm weer in de zomer. Het heeft allemaal wel iets en ik kijk er altijd naar uit.
 14. Dat gezellige gevoel dat ik krijg rond de Kerstperiode. Zalig! 
 15. Wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen en alles nu opeens héél duidelijk wordt. Dàt gevoel. 

Wat is één van jouw favoriete gevoelens? 

Liefs, Sarah

3 opmerkingen

 1. Gerespecteerd worden! Absoluut 't fijnste gevoel dat 'k mij kan inbeelden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zo fijn om te lezen dit. Ik word altijd blij van dit soort posts!

  BeantwoordenVerwijderen