Movie Time #11

De herfst is begonnen dus het is ook weer perfect weer om gezellig binnen te zitten terwijl het buiten regent. De laatste tijd ben ik voornamelijk 'into' series, maar deze films heb ik toch met plezier gekeken. Benieuwd? Lees dan hier verder!

BacheloretteDeze Amerikaanse komedie uit 2012 gaat over drie vriendinnen die de bruidsmeisjes mogen zijn van Becky; een vrouw waar ze vroeger vaak de spot mee dreven.

Ik zou deze film omschrijven als een slechte versie van Bridesmaids. Er wordt ontzettend veel in overdreven en soms gaat het er compleet over, maar al bij al zitten er ook wat grappige momenten in. Goed om eens een keertje gezien te hebben.

Score IMDB: 5,3/10
Mijn score: 6/10

AquamarineClaire en Hailey, twee beste vriendinnen, ontdekken de zeemeermin Aquamarine in hun zwembad. Aquamarine moet echte liefde zien te vinden aan land, en Claire en Hailey doen er alles aan om haar daarbij te helpen.

Is het erg dat ik echt verslaafd ben aan deze film? Ik zou hem opnieuw en opnieuw en opnieuw kunnen bekijken. Oeps.

Score IMDB: 5,2/10
Mijn score: 10/10

Life HappensEen komedie over Kim en Deena die houden van mannen verleiden en op stap gaan. Wanneer Kim onverwacht zwanger wordt en de baby zonder papa moet opvoeden probeert ze er alles aan te doen om zo normaal mogelijk te kunnen leven.

Niet heel slecht, niet heel goed. Een standaard komedie.

Score IMDB: 5,6/10
Mijn score: 7/10

Wat was de laatste film die jij zag?

Liefs, Sarah

Follow

3 opmerkingen

 1. Ik zag zaterdag Bridesmaids. Annie is eerste getuige op de bruiloft van haar beste vriendin Lilian, met wie ze jarenlang lief & leed deelde. Wanneer ze te maken krijgt met de andere vriendin van Lilian, de snobistische Whitney wier leven perfect lijkt te zijn, valt het niet mee om nog plezier te beleven aan alle prehuwelijkse festiviteiten. Annie gelooft niet meer in de liefde & is altijd blut. Wanneer ze met een groep bruidsmeiden meegaat op wilde trip zet ze echter haar beste beentje voor (met alle gevolgen van dien)

  Leuke film, maar had er persoonlijk nu ook geen wauw-gevoel bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bridesmaids vind'k juist wél een hele leuke film. Al een paar keer gezien en ik blijf hem goed vinden :)

   Verwijderen
  2. Zo hebben we elk onze eigen smaak, hé ;)

   Verwijderen