Mijn Happy List #12

Omdat stilstaan bij wat je gelukkig maakt je alleen maar NOG gelukkiger maakt. De moeilijke dingen loslaten en alleen maar denken aan de leuke dingen in het leven... that's where it's at ;) 

♥ Een nieuw tv-seizoen. Thuis komt terug op tv na een lange zomer zonder! Halleluja! Ook programma's als Hallo Televisie, De Buurtpolitie en K3 zoekt K3 vind ik leuk om naar te kijken. De perfecte ontspanning eigenlijk.
♥ Expeditie Robinson. Toen ik hoorde dat Teske ging meedoen met Expeditie Robinson moèst ik er gewoon naar kijken. Zo jammer dat we dat programma niet meer hebben in België, maar oké... de Nederlandse versie is net hetzelfde dus dat is ook prima!
♥ Vriendelijke mensen. Tijdens mijn werk kom ik in contact met, naar mijn gevoel, miljoenen mensen. Het is zo leuk als er daar dan af en toe iemand tussen zit die je een fijne dag wenst of je gewoon een vriendelijke glimlach toewerpt.
♥ Herfst en halloween decoratie. Ik ben verslaafd. Zo gezellig met al die kaarsjes aan 's avonds! Sorry not sorry ;)
♥ Herfstwandelingen. Voornamelijk plezant als de hond van Kristof meekomt :) En het is zo mooi om de blaadjes van de bomen te zien vallen.
♥ Nutella hot chocolate. Do I need to say more?
♥ Mijn huisdieren. Omdat ze mij altijd kunnen doen lachen. No matter what.
♥ Lekker eten en gaan uit eten. YUM!
♥ Instagram en Candy Crush. Omdat ik verslaafd ben aan mijn telefoon!
♥ Binnenzitten wanneer het regent.
♥ Gaan shoppen.
♥ In mijn bed kunnen gaan liggen na een lange werkdag. Ik kan trouwens ook echt genieten van het alleen zijn. Geef mij maar voldoende me-time!
♥ Schilderen. Zo ontspannend en leuk om te doen. Al ben ik er helaas geen held in.
♥ Uitslapen. Want nu het wat kouder is buiten voelt mijn bed 's morgens altijd aan als een grote, zachte, warme wolk. Hmmmm.

Wat is iets wat jou vandaag gelukkig maakte? 

Liefs, Sarah

Follow

5 opmerkingen

 1. Ooh wist niet dat je ook Candy Crush speelt 😃

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik speel da op Kristof zijn gsm. Op mijn Facebook ofzo zult ge dus nooit Candy Crush verzoeken zien verschijnen ;)

   Verwijderen
 2. Ik herken heel veel happy moments uit deze lijst! Ik vind vooral ook k3 zoekt k3 leuk om te kijken, ik kan al niet wachten op de liveshow aankomende vrijdag! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, leuk om te horen! Ik kijk ook enorm uit naar de liveshow. Zo spannend :)

   Verwijderen