Home sweet home TAG

Nina van Simplynspecial heeft deze TAG bedacht en vandaag vul ik hem met plezier in. Want all roads lead home... always ;)

Als je aan thuis denkt, wat is dan het eerste dat er in je opkomt?
Dan denk ik meteen aan mijn ouders. Die zijn er altijd voor mij en zorgen ervoor dat mijn thuis een echt warm nest is. Gezellig samen tv kijken, samen eten, een babbeltje slaan,... .

Wat is het fijnste plekje in je huis?
Mijn eigen kamer. Wanneer ik tot rust wil komen kan ik altijd gezellig in mijn bed gaan liggen met de kaarsjes en de tv aan. Lekker stil. Ontspannen!

Wat zou je willen veranderen aan je huis? 
Ik woon nog bij mijn ouders dus ons huis is helemaal ingericht naar hun zin. Daar bemoei ik mij niet mee. En op zich vind ik het ook allemaal goed zoals het hier is. Of nee... onze tuin... die had groter gemogen. Van kleins af aan wil ik al mijn eigen paard (aan huis!), maar dat is er nooit van gekomen omdat onze tuin niet groot genoeg is om er een weide van te maken. Helaas. Mocht ik dus ooit uit huis gaan wil ik sowieso een huis met veel grond daarbij!

Ben jij netjes of een rasechte rommelkont?
Ik ben heel netjes! Ik kan echt niet tegen rommel dus alles moet altijd mooi opgeruimd zijn.

Noem één ding dat je doet als je helemaal alleen thuis bent?
Naar het toilet gaan met de deur helemaal open. Haha. Wanneer er iemand thuis is doe ik de deur altijd op slot, dus als ik alleen ben laat ik de deur vaak gewoon open. Zo gemakkelijk.

Noem 5 dingen die essentieel zijn voor jouw ultieme thuisgevoel?
- Een goed bed
- Decoratie aangepast aan het seizoen/de feestdagen
- Familie en huisdieren
- Goed gevulde kasten
- Orde en netheid

Waar zie jij jezelf wonen over 5 jaar?
Compleet géén idee! Hopelijk in het huis van mijn dromen!

Waar zie JIJ jezelf wonen over 5 jaar?

Liefs, Sarah

Follow

3 opmerkingen

  1. Leuke tag en leuk ingevuld. Ik hoop over vijf jaar of hier in mijn huis te zitten of dan eindelijk in mijn droomhuis (verderop in de wijk) te zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn antwoord op de vraag zul je allicht al weten ;) Ik hoop binnen 5 jaar al uit huis te zijn, in een knus huisje niet ver van m'n werk met een kamer ingericht voor m'n fotografie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tag en grappig dat van die OPEN wc deur! Ik denk en hoop dat we dan hier nog wonen waar we nu wonen. Liefs Diana

    BeantwoordenVerwijderen