Review – Hema Longer Lasting Lipstick 01

De Hema heeft best wel wat pareltjes op vlak van make-up. Je moet soms eventjes zoeken, maar sommige producten zijn er echt wel de moeite waard. Zo ben ik al sinds jaar en dag fan van deze Longer Lasting Lipstick. 


De verpakking
Eerst en vooral de verpakking. Ik ben er erg voor te vinden. Mooi strak, zwart. Niks op aan te merken. Het ziet er best leuk uit! Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is dat de gekleurde sticker op de verpakking helemaal niet op de kleur van de eigenlijke lipstick lijkt. Let daar dus een beetje op wanneer je zo’n lippenstift koopt. Beetje bedrieglijk.

De kleur
Deze Longer Lasting Lipstick (de niet matte versie) in 01 is een subtiele roze kleur voor alledaags gebruik. Je kan de kleur ook makkelijk opbouwen. Eén laagje is zacht roze, twee laagjes zijn meteen al wat feller.

Het product
De lipstick brengt heel makkelijk aan en droogt snel op, waardoor je hem niet meer voelt zitten. Ook de houdbaarheid is best oké. Na het drinken van een glas water zit de lipstick nog steeds goed, dus dat is een groot pluspunt. Een hele maaltijd overleefd de kleur helaas wel niet.

Mijn mening
Leuke kleur die relatief lang blijft zitten, mooie verpakking en budgetvriendelijk. Bovendien test Hema niet op dieren, dus dat is een éxtra groot pluspunt!!! I like!!!

Verkrijgbaarheid?
De Longer Lasting Lipsticks zijn verkrijgbaar bij Hema voor €3,50/stuk.

Wat vind jij van de beauty producten van Hema?

Liefs, Sarah 

Follow

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Review - De Gooische banketbakker Cinnamon Rolls

Volgende bericht

Review - EOS Vanilla Mint lippenbalsem