HAPPY 1ST BLOG-BIRTHDAY

HOERA! Mijn blog bestaat vandaag al 1 jaar! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik besloot om dagelijks te gaan bloggen en hier zijn we dan... een jaar verder. Het is cliché, maar de tijd vliegt gewoon om. Ondertussen is het bloggen één van mijn hobby's geworden en ik ben zeker en vast nog niet van plan om er snel mee te stoppen. 

Toekomstplannen?
Eerst een vooral mijn toekomstplannen i.v.m. de blog. Het afgelopen jaar is er elke dag een artikel online gekomen op HosteSarah en, hoewel het plezant is om dagelijks te bloggen, dat werd soms wel een beetje hectisch. Vanaf nu hou ik mijn weekends daarom vrij en komen er artikels online van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag en zondag dus niet. Voor de rest zie ik niet meteen iets veranderen aan mijn blog-patroon. Ik deel mijn leven graag met jullie dus voorlopig zijn jullie nog niet van mij af ;)

Statistieken
Ik vind het altijd leuk om de cijfertjes te bekijken, dus voila:
- 371 gepubliceerde artikelen
- 468 reacties
- 24.723 pageviews
- 91 bloglovin' volgers

BEDANKT!
Het is echt enorm leuk om te weten dat er mensen zijn die mijn blog lezen en dan ook nog eens de moeite doen om een reactie achter te laten. Voelt erg fijn aan en tja... wauw... bedankt allemaal :) Echt waar! Dankuwel, dankuwel, dankuwel :) Jullie mogen uiteraard altijd laten weten wat jullie van mijn blog vinden en jullie mogen ook zeggen over welke onderwerpen ik (meer) kan schrijven. En natuurlijk mogen jullie spellings- en typefouten ook altijd melden. Haha ;)


Nog eens heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog en op naar jaar twee!!

Liefs, Sarah

Follow

3 opmerkingen

 1. Proficiat met je 1-jarige blog 😉 Het moet bij mij ook wel ongeveer bijna 1 jaar zijn (Waauw, echt?!) Ik weet alleen niet meer precies wanneer daar ik hier ondertussen al wat verandert en verwijdert heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat heb je veel artikelen in dat jaar geschreven!!
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!!! :) En ja, het was best wel wat werk om dagelijks een artikeltje online te krijgen. Gelukkig dat ik het zo plezant vind om te doen :) x

   Verwijderen