Review – De Gooische banketbakker Cinnamon Rolls

Ik ben een grote liefhebber van Cinnamon Rolls. Die zoete broodjes gaan er bij mij altijd wel in. Toen ik bij Xenos deze doos zag liggen voor maar 2,5 euro besloot ik dan ook meteen om er eentje mee naar huis te nemen en de ‘gemakkelijke’ versie van de kaneelbroodjes eens te maken en, uiteraard, te proeven.

Zoals op de doos staat geschreven… de broodjes zijn ovenklaar in 15 minuten. Wat ook effectief zo is! Met behulp van de deeghaken van de mixer is het deeg snel gemaakt en terwijl dat aan het rusten is kan je het suiker/kaneelmengsel maken. Daar hoef je alleen maar wat water aan toe te voegen.

Het deeg moet vervolgens uitgerold worden tot een rechthoekige lap waarover je het suiker/kaneelmengsel smeert. Daarna wordt het geheel terug opgerold en in stukjes gesneden. Nog enkele suikerkristallen erover heen gooien en… voila… de kaneelbroodjes zijn klaar voor de oven. Allemaal heel simpel.

Nu de smaak… Tja! Om eerlijk te zijn waren ze niet zo heel lekker. Ze waren droog en het deeg smaakte naar niet veel. Ook de grootte van de broodjes was een beetje lachwekkend. Het waren echt mini-mini cinnamon rolls. Kristof vond ze trouwens wel redelijk goed meevallen, dus zo zie je maar dat smaken verschillen. Al zou ik dit pak van de Gooische banketbakker niet aanraden. Maak je kaneelbroodjes maar lekker hélemaal zelf 😉

Eet jij graag kaneelbroodjes?

Liefs, Sarah

Follow

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Review - Revlon Colorburst lip butter, 025 Peach Parfait

Volgende bericht

Review - Hema Longer Lasting Lipstick 01