5x verslaafd aan...

'Verslaving' is een groot woord, maar van sommige gewoontes kan ik toch moeilijk afgeraken. En zolang ik daar ook nog geen zin in heb en mijn 'verslaving' in de hand kan houden is er voor mij ook niets aan de hand. Dan is het af en toe zelfs wel eens leuk om ergens verslaafd aan te zijn ;) 

1. Instagram
Voor velen onder ons misschien wel herkenbaar (?). Ik ben niet zo'n fan van Facebook maar kan geen dag (of zeg maar halfuur) zonder Instagram.

2. Geurkaarsen
Hoe mooier de verpakking en hoe leuker de naam van de kaars, hoe beter! Zeker nu het kouder en kouder wordt buiten vind ik het super gezellig om mijn geurkaarsen aan te steken. Maar ook in de zomer kan het gewoon hoor. Er worden elk seizoen wel ergens leuke geurkaarsen uitgebracht, dus why not? ;)

3. Make-up
Een verslaving die ik dit jaar een beetje onder controle heb proberen te brengen is mijn make-up verslaving. Als ik kon dan zou ik elke foundation, concealer, mascara, nagellak,... ter wereld uitproberen. Ook de hele parfumerie zou ik kunnen leegkopen en ik kom maar moeilijk een winkel buiten zonder een lippenbalsem mee te nemen. Oeps.

4. Candy Crush
Samen met mijn vriend, Kristof, speel ik op zijn gsm altijd Candy Crush. Met twee speel je namelijk sneller al die levels uit. Ondertussen zitten we bijna op level 400 en ben ik het spelletje nog steeds niet beu! Aw yeah!

5. Reizen
Een gekke verslaving zou je denken, maar als er iets is waar ik élke dag aan denk dan is het wel aan reizen. Ik weet al precies waar mijn volgende reis naartoe gaat en check de prijzen van vliegtickets like a mad woman. Ik wil gewoon de hele wereld zien. Hoe sneller ik kan vertrekken, hoe beter.

Hoe zit het met jouw verslavingen? 

Liefs, Sarah

Follow

4 opmerkingen

 1. Ja, dankzij jou ben 'k ook een tikkeltje 'verslaafd' aan Instagram, maar ik gebruik 't meer om inspiratie op te doen. So, thanks! :p
  Waaat? Level 400 van Candy Crush? Holala, ik zit er zo'n 200 levels onder :p Verslaafd zal 'k 't niet noemen, want ik kan gerust enkele dagen zonder. M'n ouders daarentegen :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, YES! Instagram <3 En jaaa, Candy Crush speel'k dan ook al wel enkele jaren. En omdat Kristof en ik samen spelen gaat da natuurlijk ook wa sneller vooruit :)

   Verwijderen
  2. Dat samen spelen, begrijp 'k niet zo goed. Je hebt toch maar 5 levens & de levens dat je dan krijgt van je vrienden? Als dat op is, kan je toch voor een halfuurtje of 'k weet eigenlijk niet hoelang dat duurt, spelen? Of ben 'k nu al die tijd verkeerd aan 't spelen? :p

   Verwijderen
  3. We spelen gewoon allebei hetzelfde spel onder Kristof zijn naam.T'is nie zo dat ik speel op mijn gsm, en dat Kristof ook speelt op zijn gsm. We houden het bij 1 spel. T'is da dat'k bedoel ;)

   Verwijderen