5 dingen die alleen mijn vriend van me weet

Ik had vandaag geen inspiratie voor een artikel en kreeg ineens het fantàstische idee om Kristof dan maar iets te laten schrijven ;) Op de blog van Femke las ik dat haar vriend ook een hele post had geschreven met dingen die nog niemand over haar wist, dus voilà... ideaal! Kristof en ik zijn ondertussen bijna drie jaar samen, dus het is tijd dat hij hier ook eens achter het toetsenbord kruipt en de meest bizarre dingen over mij onthult. Right? I think yes!

1. Op vakantie...
Kristof: Wil Sarah altijd heel vroeg gaan slapen. Het gevolg is dan ook dat ze iedere nacht super vroeg wakker wordt. Ze heeft dan ook vast ritueel als dit gebeurt. Eerst blijft ze even ronddraaien in bed. Als ze daar genoeg van heeft dan vertrekt ze naar de badkamer. Daar checkt ze dan Twitter en Instagram. En als ze daar dan toch is, waarom dan niet even een boek lezen? Na ongeveer een half uur (of een uur) komt ze misschien even terug slapen.
Sarah: Omdat ik zo attent ben en Kristof nooit wil wakker maken ga ik altijd maar naar de badkamer als ik 's nachts wakker word. Best girlfriend éver ;)

2. Wanneer gaan we naar huis?
Kristof: Als we ergens naartoe moeten (trouwfeest, verjaardagsfeest,...) is de standaardvraag die Sarah altijd zal stellen, de volgende: "Hoelang gaat dit duren?"
Hoewel ze weet dat mijn antwoord altijd "Dat weet ik toch niet" is, zal ze nooit stoppen deze vraag te stellen.
Sarah: Tja, het is toch handig om te weten rond hoe laat we naar huis gaan?! Kwestie van de rest van de dag te kunnen plannen (ofzo).

3. Lieveheersbeestje
Kristof: Sarah is de grootste dierenliefhebber die ik ooit gezien heb. Ze houdt van alle dieren! Ze eet geen vlees, en zelfs vliegen,wespen en muggen moeten met rust worden gelaten. Ze vindt alle dieren schattig en zou zelfs een wilde leeuw gaan aaien. Maar lieveheersbeestjes moeten uit haar buurt blijven! Daar heeft ze schrik van :)
Sarah: Ieuw. Lieveheersbeestjes. Als kind vond ik ze thans leuk, maar tegenwoordig mogen ze inderdaad niet meer in mijn buurt komen. Brr.

4. Eten = fotoshoot
Kristof: Als we gaan uit eten, of bijvoorbeeld op vakantie in het hotel, dan wordt dit steeds een echte fotoshoot. Als we ons eten hebben moet alles eerst in de juiste positie worden gezet. Alle glazen, borden, kaarsen, bloemen,... moeten tot op de millimeter correct staan voor de foto.
Daarna moet het juiste camerastandpunt worden gezocht. Als dat gebeurt is, dan is het natuurlijk ook leuk om een goede filter te zoeken voor de foto. Dan is het eindelijk tijd voor de foto. Niet één foto natuurlijk, maar een hele reeks.
In de tussentijd mag er uiteraard niet gegeten worden, want dat verpest de foto.
Sarah: INSTAGRAM! Do I need to say more? ;)

5. Kruimels
Kristof: Tijdens het eten voel ik altijd dat er twee ogen op mij gericht zijn. Deze ogen houden elke beweging van het bord naar mijn mond zorgvuldig in de gaten. En valt er dan even iets langs het bord, dan volgt er steevast een afkeurende blik, een commentaar of een wijzende vinger naar de kruimel. Vanaf nu ben ik dan ook steeds op mijn hoede tijdens het eten samen met Sarah. Ik kan dan ook zeggen dat ik reeds een echte James Bond ben geworden als het gaat om snel, ongezien en zonder geluid, de kruimel op te ruimen voor dat de ogen die op mij zijn gericht het zien. Mijn techniek is nog niet perfect, maar er zijn toch al heel wat kruimels ongezien opgeruimd ;)
Sarah: Alles MOET proper zijn! ALTIJD! Hahaha.

Wat is iets dat wij nog niet van jou weten? 

Liefs, Sarah

Follow

2 opmerkingen

  1. You know everything about me, I gues ;) Zalig artikel, ik lag bijna plat :D Goed beschreven Kristof :p

    BeantwoordenVerwijderen