10 meest gelezen artikelen

Omdat mijn blog gisteren 1 jaar is geworden leek het mij wel eens leuk om mijn 10 best gelezen artikelen op een rijtje te zetten. Dus here we go!

10. Reisverslag Florida - Dag 3
Waarom juist dag 3 van mijn Florida reisverslagen zo vaak gelezen is weet ik niet, maar het was hoe dan ook een leuke dag! Ik ging naar Disney World en liet jullie zien wat ik de hele dag deed in de Hollywood Studios.


09. Plog 06-07-'15: Zwemmen met wilde dolfijnen
Opnieuw een reisartikel. Zwemmen met wilde dolfijnen in Egypte is sowieso één van de mooiste dingen die ik tot nu toe al heb meegemaakt. Kippenvel! Laat die dolfinariums maar achterwege. Dit is the real deal!!!


08. Blackfish
Zoals ik al zei... laat de dolfinariums maar achterwege! En ben ik blij dat zoveel mensen dit artikel al hebben gelezen. Blackfish is een documentaire die je bewust maakt over wat dieren in gevangenschap (in dit geval in orka's in dolfinariums) meemaken. De moeite! Iedereen zou deze film op zijn to-watch-list moeten hebben staan!!!


07. My life in pictures #10
De foto's die mijn maand juli (2015) weergeven. Ik ging naar Egypte en genoot daarna thuis van de zomer.


06. "She was free in her wildness. She was a wanderess."
Mijn hele reisgeschiedenis met alles erop en eraan.


05. Movie Time #6
Waarin ik de films bespreek die ik zag in April 2015. Onder andere Fifty Shades of Grey, Love Happens en The Vow kwamen aan bod.


04. Ik blog 6 maanden!
De dag dat ik 6 maanden aan het bloggen was en dat met jullie wilde delen.


03. Bucketlist - Citytrip top 10
Ik reis heel graag en in dit artikel laat ik jullie weten welke 10 steden ik zéker nog wil bezoeken.


02. 10 dingen die je gezien moet hebben in Curaçao
10 dingen die je volgens mij zeker niet mag missen in Curaçao.


01. Mijn 10 favoriete reisfilms
Mijn meest gelezen artikel is datgene waarin ik mijn 10 favoriete reisfilms benoem. Van Into the Wild tot The Lizzie McGuire movie. Ze zijn allemaal de moeite waard :)


Wat is jouw favoriete reisfilm?

Liefs, Sarah

Follow

2 opmerkingen

 1. Congrats! Leuk zo een top 10, de lijst is ook erg divers leuk om te zien. Mijn favoriete reisfilm, ik zou het zo niet weten. Titanic? haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaaah, Titantic! Haha Daar had ik zelfs nog niet aan gedacht!!
   En dankjewel :D x.

   Verwijderen