Travel TAG - Mijn reis top 5

Deze leuke TAG werd bedacht door Marcella. Als groot reisliefhebber vul ik deze vragenlijst dan ook maar al te graag in. Benieuwd naar mijn meest favoriete accommodatie of de mooiste kustlijn die ik al zag? Je leest het hier!

1. Fijnste accommodatie? Mövenpick IBn Batutta Gate Hotel in Dubai
Mijn fijnste verblijf was dat in Dubai. Een ruim vijf-sterren hotel met luxueuze kamers met alles erop en eraan. Bovendien was het personeel super vriendelijk en het eten ook ontzettend lekker. Aanrader!

(Mövenpick IBn Batuta Gate hotel)

2. De meest verrassende stad? Lourdes
Ja, echt. Lourdes! Toen ik, jaren geleden, met mijn ouders op vakantie was in Frankrijk wilden die een daguitstap doen naar Lourdes. Eigenlijk had ik er totaal niet veel van verwacht, maar eens ik daar was vond ik het toch indrukwekkend. Er hangt echt een unieke sfeer in de lucht en alles ziet er best wel mooi uit. Het is zoiets dat je met je eigen ogen gezien moet hebben denk ik.

(Lourdes, 2006)

3. De mooiste kustlijn? Curaçao
Omdat ik daar compleet onder de indruk was van de parelwitte stranden en het helderblauwe water. Voornamelijk Grote Knip en Klein Curaçao hebben mij toen overdonderd.

(Grote Knip, Curaçao)

4. Het onverwachte pareltje? Jordanië
Toen ik naar Jordanië vertrok had ik verwacht dat het leuk zou worden en dat er wel enkele mooie dingen te zien zouden zijn, maar dat ik daar zoveel moois zou tegenkomen? Dat had ik niet zien aankomen. Als ik terugdenk aan die vakantie krijg ik zin om meteen opnieuw een ticket te boeken en daar veel meer plaatsen te gaan verkennen!

(Petra, Jordanië)

5. De plaats met de gaafste dieren? Florida
In Florida zagen we ontzettend veel vogelsoorten, alligators, schildpadden, dolfijnen, en zwommen we zelfs met wilde zeekoeien. Zo leuk!

(Florida)

Wat was, tot nu toe, jouw leukste vakantie?


1 opmerking