The autumn TAG

De herfst is officieel in het land en ik ben daar 100% tevreden mee. Verkleurde bladeren die van de bomen vallen, pumpkin spice-everything en onder een dekentje naar de tv kijken terwijl het regent. Zàlig. Deze TAG kwam ik tegen op de blog van Lotte, en voilà... ik vulde hem zelf ook in!

For autumn; what's your...

Favorite thing about it? 
Hoe alles zo hard verandert buiten... dat vind ik echt enorm leuk om te kunnen zien. Ook gaan wandelen met de hond van Kristof (bij gebrek aan eigen hond) vind ik tof om te doen nu de blaadjes van de bomen vallen. En wanneer het regent is er toch niks leuker dan onder een fleece dekentje kruipen met een warme chocomelk en een goede serie?! 


Favorite drink?
En bij Starbucks de Pumpkin Spice Latte. Zo lekker. 


Favorite scent/candle?
De geur van koffie, de geur van kaneel, de geur van gebak,... hmmm. 
Qua kaarsen ben ik momenteel helemaal 'into' vanille. 

Best lipstick?
Een beige, subtiele kleur die ooit gratis bij de Flair zat. Ja, écht. Ik ben er helemaal gek van.
Ik wou stiekem wel dat ik meer rode kleuren durfde dragen, maar dat zit er nog steeds niet in. Helaas, want ik vind dat echt wel enorm mooi!


Go to moisturizer?
De Clinique Dramatically Different Moisturizer. Ik ben verslaafd aan dat product. Works like a charm.

Go to colors for the eyes?
Bruintinten. Mijn Naked paletten draaien altijd overuren ;) 

Favorite music?
Het 1989 album van Taylor Swift.


Favorite outfit to wear? 
Buiten mijn pyjama? Een zwart-wit geruit rokje, zwarte kousen, een zwarte comfy trui, een dikke sjaal en laarzen. 

Autumn treat? (Als in; wat staat er nog op je herfst wishlist?)
Op mijn wishlist staan nog een hele hoop dingen, maar zwarte laarzen heb ik echt nodig!

Favorite place to be?
In mijn bed met een extra fleece dekentje, mijn kaarsjes aan en een goede serie. Heaven.


Wat is jouw 'favorite place to be' in de herfst?

Liefs, Sarah


1 opmerking

  1. Op een zonnige herfstdag hou 'k er van om m'n camera mee te nemen op stap & kleurige herfstfoto's te maken!

    BeantwoordenVerwijderen