Tell 'em that it's my birthday

Het is vandaag weer zover. Mijn verjaardag! 

27 alweer, zeg. Ik kan het zelf bijna niet geloven want ik voel me nog helemaal niet zo oud. Heel gek. Terwijl (bijna) al mijn vrienden al getrouwd zijn en kinderen hebben probeer ik mijn weg nog helemaal te vinden in het leven. Nu ja, je leeftijd is natuurlijk maar een nummer. Ik hoop alvast dat mijn komende levensjaar een fantastisch jaar wordt zonder dat ik al te veel achterom hoef te kijken.

"Because there are far, far better things ahead than any we leave behind." 
- C.S. Lewis

En vandaag zit ik uiteraard de hele dag met Selena Gomez haar Birthday liedje in mijn hoofd.
Tell 'em that it's my birthday, tell 'em that it's my birthday, tell 'em that it's my birthday when I party like thaaaaat. 

Bron foto: Flickr

5 opmerkingen