Review - Revlon Colorburst lip butter, 025 Peach Parfait

De Revlon lip butters zijn een mix tussen lippenstift en lippenbalsem. Ze geven dus de dekking van een lipstick en de verzorging en het gevoel van een balsem. Voor een lippenbalsem-liefhebber zoals ik is dat dus ideaal! 

De verpakking
De plastieken dop stelt de kleur van de lippenstift voor. Op zich vind ik de verpakking niet zo heel mooi, maar hé... you can't judge a book by its cover.


De kleur
Peach Parfait is een koraalkleurige lipstick met gouden glittertjes erin. Een mooie, subtiele kleur voor dagelijks gebruik. Ik ben er alvast helemaal weg van. Je kan de kleur ook heel makkelijk 'opbouwen'; één laagje is subtiel, twee laagjes geven meteen al een meer intense look. Handig!

(Eén laagje lip butter)

Het product
De lip butter voelt inderdaad erg aan als een lippenbalsem, maar omdat het geen balsem is werkt hij dus niet méga hydraterend. Wel voldoende genoeg om zacht aan te voelen op de lippen. Erg fijn! Voor de geïnteresseerden: de lip butter bevat mango, shea butter en kokosolie. Bovendien blijft de lip butter ook lang op de lippen zitten. Bij mij houdt hij ongeveer zo'n drietal uur en daar ben ik zeer tevreden mee.


Mijn mening?
Ondanks de minder mooie verpakking vind ik dit echt een topproduct. De lip butter ziet er mooi uit, voelt zacht aan, hydrateert,... . Ik ben helemaal fan! Een aanrader!

Verkrijgbaarheid
De Revlon lip butters zijn verkrijgbaar bij Galerio Inno voor €10,50/stuk.2 opmerkingen