My life in pictures #11

Dat augustus een drukke, vermoeiende maand was en ik stiekem wel blij ben dat het september is. Ik kijk al uit naar koelere ochtenden en gekleurde blaadjes aan de bomen. Laat maar komen, de herfst! Hier is echter nog een snelle terugblik op augustus!

Mijn laatste goudvis is een tijdje geleden gestorven en nu heb ik geen vissen meer. Omdat mijn kamer nogal 'leeg' aanvoelt zonder huisdier wil ik graag opnieuw een visje. Ik ging in de dierenwinkel al eens naar de betta vissen kijken, maar vind het zo zielig hoe die daar gehouden worden. Wanneer mensen zo'n vis kopen wordt er ook altijd gezegd dat een klein aquarium (of zelfs bokaaltje) al ruim dan voldoende is, terwijl deze vissen (of gewoon vissen in het algemeen!) écht wel meer ruimte nodig hebben. Ik vind het dan zo zielig om de verkoop van deze dieren te 'steunen' door er zelf eentje te kopen. Ik moet er dus nog eventjes over nadenken...

Samen met Fonsje van het zonnetje genieten.

En hoewel hij het maar niks vindt, is mijn kleine vriend toch ook nog eens in bad moeten gaan. Ondertussen ziet hij er dus weer fris gewassen en éxtra fluffy uit. Schattig!

Samen met mama ben ik ook nog eens fijn gaan shoppen. De shoplog kan je hier lezen. En hoe goed past deze tas bij mij? Ik weet het - Perfect!!!

Lekker Grieks eten in onze tuin. Yum. Yum.

En na het eten gezellig ontspannen met een aflevering Pretty Little Liars. Eindelijk weten we wie Charles is, zeg. Wat een drama!

En omdat Pretty Little Liars weer voor een tijdje is afgelopen ben ik begonnen aan de serie Girls. ZALIG! Lena Dunham is echt een fantastische actrice. Aanrader!


En toen kreeg ik opeens enkele kinderachtige reacties op Instagram. Op meerdere foto's. Waar mensen zich toch mee kunnen bezighouden... Ik begrijp er niks van.

Omdat tekenen ontspannend is.

Aardbeien, ijsjes en cocktails. De zomer in een kleine collage. Haha.

En zie hier het bewijs dat eten in bed fout afloopt. Oeps. Kristof vond het fantastisch grappig omdat ik normaal altijd boos ben op hem wanneer hij eten knoeit. Ai, ai, ai.

Ook heb ik mijn kamer eens opgeruimd. Een deel van mijn spullen heb ik in opbergdozen gestoken en op zolder gezet. Tijdens het opruimen moest ik eventjes deze foto nemen want ik zat daar écht tussen de rommel. Check al deze dozen. Whaaaat? Mijn zus is kleuterjuffrouw en stapelt al haar spullen op in onze speelkamer. Een beetje gek worden voor een clean-freak als mij.

En check wat ik tussen al mijn spullen vond. In een vorig leven heb ik voor dierenarts-assistente gestuurd en ik vond mijn rapport terug. Ik moest echt lachen toen ik zag dat ik een 16 had voor communicatieve vaardigheden. Haha. IK? De hoogste score op communicatie? Yeah, right?

 En BAM. Af en toe eens door één of ander veld lopen en het kind uithangen mag ook wel eens.

Yo.

Relaxen voor het slapengaan.

Poes! Die maakt het zich altijd en overal gemakkelijk. Uiteraard. A cat's life.

Like a boss!

Tot meneer in de gracht viel en super (maar dan ook SUPER) hard stonk naar... tja... riolering. Haha. Deze foto is getrokken NA zijn badje. Niet proper te krijgen, die achterste poten en buik. Hai toch. Hij trok er zich zelf niet al teveel van aan. Chillen met die billen.

Het is een patéé'ke, die Poes.

Samen met enkele van mijn beste vrienden ben ik ook een wandeling gaan maken op de mijnterril en iets lekker gaan eten. De gin tonics mochten uiteraard niet ontbreken.

En alweer een aflevering Girls. Dit keer met een lekkere portie macaroni. Hmm.

Dat we allemaal genoten hebben van het warme weer. Zelfs mijn papa, die nog steeds met krukken loopt, heeft meer buiten rondgelopen dan iets anders. Hai, hai ;)

YUM!

En natuurlijk mag ons Sissi'tje ook niet ontbreken. Kijk hoe schattig ze hier naar mij kijkt. Aaaaw.

Poessie komt normaal nooit bij op bed liggen, maar dit keer gebeurde het toch. Zo gek. Geen idee waarom opeens. Ze volgde me ook toen ik de post ging uithalen. Lief!

Häagen-Dazs tijd!

Dat ik in augustus een aftelkalender had en elke dag mooi heb doorgestreept. Haha. Het was geen slechte maand, maar wel een bijzonder vermoeiende. Ik ben blij dat het september is en dat de herfst er zit aan te komen. I am so ready!

Kijk jij ook al zo erg uit naar de herfst? :)

Liefs, Sarah

Follow

8 opmerkingen

 1. Ik vind de herfst alleen leuk om z'n kleuren. Voor mij mag 't gerust elke dag zomer zijn ;p
  Hoe gaat 't met je papa trouwens? Herstelt hij goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee, ik kijk echt super hard uit naar alles van de herfst :) Met papa alles in orde. Merci om eraan te denken :) Hij herstelt goed. Ondertussen is hij naar de kinesist aan't gaan en begint hij al terug met autorijden enzo. Goed bezig dus!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's ! Ik kijk ontzettend uit naar de herfst, heerlijk seizoen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah leuke foto's!
  Ik vind die betta's ook altijd zo zielig, dan loop je een dierenwinkel in en dan zie je die visjes in hun eentje in een glas met water hangen. Het liefst neem ik ze dan gewoon allemaal mee hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt eh?! Al steun je die 'mishandeling' dan gelijk ook wel. Zo stom.

   Verwijderen
 4. Je cavia is echt té schattig als hij nat is haha, zo cute! Leuk overzichtje :)

  BeantwoordenVerwijderen