My life in pictures #11 - Katten, zomer en lekker eten

Dat augustus een drukke, vermoeiende maand was en ik stiekem wel blij ben dat het september is. Dat kan ik je wel vertellen. Ik kijk al uit naar koelere ochtenden en gekleurde blaadjes aan de bomen. Laat de herfst dus maar komen. Hier is echter nog een snelle terugblik op mijn maand augustus.

Mijn laatste goudvis is een tijdje geleden gestorven en nu heb ik geen vissen meer. Omdat mijn kamer nogal 'leeg' aanvoelt zonder huisdier wil ik graag opnieuw een visje. Ik ging in de dierenwinkel al eens naar de betta vissen kijken, maar vind het zo zielig hoe die daar gehouden worden. Wanneer mensen zo'n vis kopen wordt er ook altijd gezegd dat een klein aquarium (of zelfs bokaaltje) al ruim dan voldoende is, terwijl deze vissen (of gewoon vissen in het algemeen!) écht wel meer ruimte nodig hebben. Ik vind het dan zo zielig om de verkoop van deze dieren te 'steunen' door er zelf eentje te kopen. Ik moet er dus nog eventjes over nadenken.

Samen met Fonsje van het zonnetje genieten.

En hoewel hij het maar niks vindt, is mijn kleine vriend toch ook nog eens in bad moeten gaan. Ondertussen ziet hij er weer fris gewassen en éxtra fluffy uit. Schattig!

Samen met mama ben ik ook nog eens fijn gaan shoppen. De shoplog kan je hier lezen. En hoe goed past deze mok bij mij? Ik weet het: perfect!!!

Lekker Grieks eten in onze tuin. Heerlijk!

En na het eten gezellig ontspannen met een aflevering Pretty Little Liars. Eindelijk weten we wie Charles is, zeg. Wat een drama!

En omdat Pretty Little Liars weer voor een tijdje is afgelopen, ben ik begonnen met het kijken van de serie Girls. Lena Dunham is echt een fantastische actrice. Aanrader!


En toen kreeg ik opeens enkele kinderachtige reacties op Instagram. Op meerdere foto's. Waar mensen zich toch mee kunnen bezighouden. Ik begrijp er niks van.

Omdat tekenen ontspannend is.

Aardbeien, ijsjes en cocktails. Mijn zomer in een kleine collage.

En aanschouw hier het bewijs dat eten in bed geen goed idee is. Kristof vond het fantastisch grappig omdat ik normaal altijd boos ben op hem wanneer hij eten knoeit. Oeps.

Ook heb ik mijn kamer nog eens goed opgeruimd. Een deel van mijn spullen heb ik in opbergdozen gestoken en op zolder gezet. Tijdens het opruimen moest ik ook gewoon eventjes deze foto nemen want ik zat daar écht tussen de rommel. Check al de dozen die thuis allemaal staan. Een beetje gek worden voor een clean-freak als mij.

Af en toe eens door één of ander veld lopen en het kind uithangen mag ook weleens.

Yo.

Relaxen voor het slapengaan.

Poes! Die maakt het zich altijd en overal gemakkelijk. Uiteraard. A cat's life.

Like a boss!

Tot meneer in de gracht viel en super (maar dan ook echt SUPER) hard stonk naar... tja... riolering. Deze foto is gemaakt na zijn badje. Zijn achterste pootjes en zijn buik waren niet proper te krijgen. Gelukkig trok hij zich er zelf niet al te veel van aan en bleef hij doen wat hij het liefst doet: chillen met die billen.

Het is een patéke, die Poes.

Samen met enkele van mijn beste vrienden ben ik ook een wandeling gaan maken op een mijnterril hier in de buurt, en achteraf iets lekker gaan eten. De gin tonics mochten uiteraard niet ontbreken.

En alweer een aflevering Girls. Dit keer met een lekkere portie macaroni. Hmm.

Dat we allemaal genoten hebben van het warme weer. Zelfs mijn papa, die nog steeds met krukken loopt, heeft meer buiten rondgelopen dan wat anders.

Tijd voor pizza!

En natuurlijk mag ons Sissi'tje ook niet ontbreken. Kijk hoe schattig ze hier naar mij kijkt ♡

Onze kat Poessie komt normaal nooit bij mij op bed liggen, maar dit keer deed ze het om de één of andere reden toch. Zo gek. Ook toen ik onze post uit de brievenbus ging halen kwam ze mee. Lief! Dat gebeurt echt nooit.

Häagen-Dazs tijd!

Ziezo. Het was geen slechte maand, maar wel een bijzonder vermoeiende. Ik ben blij dat het september is en dat de herfst er zit aan te komen. Ik ben er klaar voor!

Kijk jij ook al zo erg uit naar de herfst? 8 opmerkingen

 1. Ik vind de herfst alleen leuk om z'n kleuren. Voor mij mag 't gerust elke dag zomer zijn ;p
  Hoe gaat 't met je papa trouwens? Herstelt hij goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee, ik kijk echt super hard uit naar alles van de herfst :) Met papa alles in orde. Merci om eraan te denken :) Hij herstelt goed. Ondertussen is hij naar de kinesist aan't gaan en begint hij al terug met autorijden enzo. Goed bezig dus!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's ! Ik kijk ontzettend uit naar de herfst, heerlijk seizoen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah leuke foto's!
  Ik vind die betta's ook altijd zo zielig, dan loop je een dierenwinkel in en dan zie je die visjes in hun eentje in een glas met water hangen. Het liefst neem ik ze dan gewoon allemaal mee hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt eh?! Al steun je die 'mishandeling' dan gelijk ook wel. Zo stom.

   Verwijderen
 4. Je cavia is echt té schattig als hij nat is haha, zo cute! Leuk overzichtje :)

  BeantwoordenVerwijderen