Een week uit mijn leven...

Oftewel: een week uit het leven van een echte huismus. 

Maandag
Stressen, stressen, stressen want maandagen zijn altijd druk op het werk. Ik stond op met een bedrukt gevoel maar kon 's avonds gelukkig terug opgelucht ademhalen. Al heb ik door de vermoeidheid (of gewoon door mijn verstrooidheid) wel twee minuten aan de verkeerde auto gestaan toen ik naar huis wou rijden na het werk. Eens terug thuis kon ik gelijk beginnen met ontspannen want op dinsdag was het mijn vrije dag. Een tijdje geleden kocht ik wat olieverf en een canvas, dus ik besloot maar wat op dat doek te gaan zetten. Ik kan daar echt van genieten. Daarna heb ik mezelf in de zetel geploft, heb ik naar Thuis gekeken (want dat vind ik nog steeds de beste serie ooit!), en ben ik in slaap gevallen tijdens het kijken van enkele YouTube videos. Zalig!

Dinsdag
Uitslapen! Heerlijk! Bovendien was het de eerste dag in drie maanden tijd dat ik nog eens alleen thuis was, dus dat voelde als de hemel op aarde. Knuffelen met de katten, tv kijken, veel bloggen,... . En de dag afsluiten met een warm bad en een aflevering 'Thuis'.

Woensdag
Terug gaan werken. Ik had een drukke dag verwacht maar dat viel best mee. De tijd vloog snel om en eens terug thuis kon ik dan ook extra goed genieten van mijn rustige avond.

Donderdag
Werk. Werk. Werk. Het is een beetje saai om te lezen natuurlijk. En wanneer ik 's avonds thuiskom heb ik nooit nog zin om iets leuk te gaan doen. Laat mij dan maar een goed warm bad nemen en een avondje tv kijken met een kat op de schoot.

Vrijdag
It's friday, friday, gotta get down on friday. Maar dan niet echt, want ook vandaag moest ik gewoon weer gaan werken. Op weg naar mijn werk maakte ik wel eventjes iets mee waardoor mijn hart zeker tien minuten heeft stilgestaan. Of zo voelde het toch. Er stak een man de straat over, en net toen ik kwam aangereden liep er een joekel van een hond de man achterna. Nog nooit in mijn leven heb ik zo hard moeten remmen. Ik denk dat het hele dorp mij heeft gehoord. Wie laat er zijn huisdier nu ook zomaar loslopen op een gewone straat? Ugh! Gelukkig zijn zowel de hond als ik er enkel met de schrik van afgekomen.
Terug thuis van mijn werk hielp ik mama nog met het huishouden en had ik opnieuw een rustige avond.

Zaterdag
Uitslapen. Genieten. Aangezien Kristof en ik elkaar tijdens de week niet snel zien (we wonen redelijk ver van elkaar), zien we elkaar in het weekend. Ik nam nog een uitgebreid bad en kon daarna van onze tijd samen genieten.

Zondag
We bleven lekker lang in bed liggen, ontbeten met chocoladebroodjes en aten 's middag frietjes van de frituur. Namiddag gingen we naar Kristof zijn ouders en maakten we een uitgebreide herfstwandeling met Bob, de hond van Kristof. Zo plezant om de blaadjes van de bomen te zien vallen. 's Avonds keken we nog wat tv met wat kaarsjes aan en vertrok Kristof weer naar huis.

And so it goes...

Wat is jouw favoriete dag van de week? 


5 opmerkingen

 1. Deze week moet 'k maar 4 dagen werken, dus ik zal blij zijn als 't donderdagavond is (niet grof bedoelt, because I love my job ;) ) Dan moet 'k pas dinsdag terug beginnen werken & heb 'k al direct een vorming (waar 'k stiekem wel naar uit kijk)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh fijn, ik heb deze week 6 dagen. Beetje doorbijten dus.
   Geniet iig van uw extra vrij dagje ;)

   Verwijderen
  2. Vandaag m'n uurrooster van Oktober ontvangen. Amai, dat gaat weer zwaar worden :/ & Ik vrees dat 'k ga moeten gaan werken op m'n verlofdag. Niemand kan/wil inspringen :(

   Verwijderen
 2. Leuk om zo een week mee te kijken. Ik sta ook wel eens aan de verkeerde auto haha. Helemaal awkward als mensen dat ook nog eens zien haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, toch blij dat ik niet de enige ben die dat doet dan ;)

   Verwijderen