Waarom draag ik make-up?

Op Vanessa's blog las ik enkele maanden geleden een leuk artikel met daarin enkele vragen over make-up. Want waarom dragen we dat eigenlijk? Persoonlijk vind ik het zelf leuk om mij op te maken. Alhoewel er af en toe ook wel momenten zijn waarop ik gewoon de deur niet uit durf zonder de nodige concealer. Lees hier verder om wat meer te weten te komen over mijn make-up verleden, en geef gerust zelf ook antwoord op onderstaande vragen!

Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Pas op mijn 17de begon ik make-up te gebruiken. Ik was dus al wat ouder. Daarvoor heb ik er gewoon absoluut nooit bij stilgestaan. Ik gebruikte weleens oogschaduw en mascara als ik naar een feestje ging, maar dat was het dan ook. Rond mijn 17de ging er daarom ook een hele nieuwe wereld voor mij open. En met de komst van alle youtube beauty bloggers rond diezelfde periode werd het er niet beter op. Ik zag overal make-up en vond het fantastisch!

Hoe voel je je zonder make-up?
Dat ligt eraan hoe mijn huid eruit ziet. Ik heb af en toe nog wat last van puistjes hier en daar, en dan durf ik het huis niet uit zonder concealer. Wanneer mijn huid het wel goed doet dan heb ik er geen problemen mee om gewoon rond te lopen zonder make-up op. Dat voelt zo af en toe zelfs wel eens goed aan.

Wat vind je leuk aan make-up?
Je kan jezelf helemaal transformeren tot een totaal ander persoon. En al die tutorials die je op youtube kan terugvinden zijn gewoon ook heel leuk om na te maken. Om dan nog maar te zwijgen over alle mooie make-up verpakkingen. Zo verleidelijk!

Welke make-up is onmisbaar voor jou?
Primer, concealer, mascara! Die drie producten gebruik ik tegenwoordig dagelijks. Heel simpel, maar je ziet er toch meteen wat meer 'opgefrist' uit.

Welke make-up is onmisbaar voor jou?


7 opmerkingen

 1. Ik draag niks van make-up & schaam mij daar absoluut niet over. Ik heb 't wel al geprobeerd, maar werd er meer ambetant van dan wat anders :) Ik ben dan ook verschrikkelijk onhandig in die dingen. Laat mij maar gewoon m'n dagcrème smeren & verder hoef je van mij niks meer te verwachten. Take me as I am ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da hoort ge thans nie vaak. Een vrouw die totaal niks van make-up draagt. Maar zoveel te beter voor u natuurlijk ;)

   Verwijderen
  2. Hehe, ja 'k ben dan ook een speciaal geval, hé :p

   Verwijderen
 2. Leuk artikel, nooit verkeerd om wat over make-up te lezen! Grappig dat je pas best laat make-up ging dragen! Ik draag op een normale dag eyeliner, mascara en soms wat blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vragen! Ik vind het ook fijn om zonder make-up te lopen. Ligt er bij mij ook aan in welke staat mijn huid is. Concealer en mascara is ook onmisbaar voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik herken me hier wel in, al ben ik er wel ietjes eerder mee begonnen. Leuk om zoiets te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen