TAG - Wat als mijn huisdier een mens was?

Deze super grappige TAG vond ik op de blog van Lois. Ze verzon deze vragen om na te denken over hoe je huisdier zou zijn mocht het een mens zijn. Op vlak van relaties, gedrag en interesses. Leuk, toch? Aangezien ik meerdere huisdieren heb koos ik onze laatste nieuwe 'aanwinst' om dit artikel over te schrijven... POES! 

Wat voor soort persoon zou je huisdier zijn?
Dat soort persoon dat 'hangry' wordt. Zo iemand die vervelend begint te worden als hij niet genoeg kan eten. En eens zijn buikje vol is dan wordt hij een heel aanwezig type. Hij speelt graag, zo'n beetje op de plagerige manier. Ik zie hem al grapjes maken, mensen kietelen of verstoppertje spelen. Het moet ook wel allemaal op zijn manier verlopen. Eens hij het beu is dan gaat hij slapen en moet je hem gerust laten. Liever lui dan moe, zeg maar.

Wat zijn de goede karaktereigenschappen?
Poes doet geen vlieg kwaad. Hij bedoelt het allemaal goed, dus hoe vervelend of plagerig hij soms ook kan overkomen... hij heeft totaal geen slechte bedoelingen. Ook zegt hij het altijd wel wanneer hij blij is of wanneer je iets goed doet. Een echte charmeur.

Wat zijn de slechte karaktereigenschappen?
Omdat Poes nog zo speels is maakt hij vaak dingen (per ongeluk) kapot. Door de gang racen tot er een bloempot kapot valt? Check! Voor de rest kan hij nogal zeurderig doen op vlak van eten. Als hij honger heeft (wat nogal vaak voorkomt), moet hij meteen kunnen eten. Zo snel mogelijk!

Zou je vrienden willen zijn met je huisdier?
Ja! Absoluut. Al denk ik wel dat Poes een heel vermoeiend persoon zou zijn om mee om te gaan. Haha.

Zou je met je huisdier willen daten?
Nee. Ik denk het niet. Daarvoor is hij té vermoeiend.

Hoe zou je huisdier zich gedragen tijdens het uitgaan?
Hij zou in het begin van op een afstandje toekijken hoe iedereen zich gedraagt, en zich dan stilletjes in de massa mengen. Poes is stiekem ook wel een echte pussy hoor. Hij is nog vaak bang van kleine dingetjes. Thuis voelt hij zich de koning ter rijk, maar op een ander is het scary as hell. Al denk ik wel dat Poes zich tegen het einde van de avond wel wat zelfzekerder zou voelen en zich helemaal zou geven op de dansvloer. Ik denk dat hij helemaal rond de meisjes zou hangen. Of dat toch zou proberen ;)

Wat zou je huisdier voor hobby's hebben?
Slapen, eten en knappe meisjes spotten. Een player in wording. Ik denk niet dat Poes het type is dat aan sport zou doen.

Wat zou je huisdier verzamelen?
Niks. Daar vindt hij zichzelf te stoer voor.


Heb jij ook huisdieren?

Liefs, Sarah

8 opmerkingen

 1. Whaha, wat een grappig artikel! Beeld je in dat je huisdier een mens is, man man man, wat had 'k dan moeten vertellen over m'n Woopy indertijd.. Je lag hier zeker plat van 't lachen bij mocht 'k dit gedaan hebben, mijn lieftallige bijna enige vent in m'n leven :) Miss him so much :'(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. T'is idd hard om een huisdier te verliezen. Ik ken het gevoel helaas :(

   Verwijderen
 2. Wat super leuk dat je mijn tag ingevuld hebt! Echt heel erg grappig om te lezen. Haha, Poes is een pussy.


  Liefs,

  Lois

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Tag is dan ook erg leuk uitgevonden ;)
   En idd. Een échte pussy, onze Poes. Haha.

   Verwijderen
 3. Wat leuk om te lezen zeg! Ik ga het vanavond ook eens maken, ben benieuwd wat eruit komt!

  BeantwoordenVerwijderen