Shoplog Ziffiks

Zoals ik al vaker heb gezegd is de Ziffiks in Balen één van mijn favoriete winkels. Je kan er namelijk merken van Vero Moda tot Guess tot Tommy Hilfiger tot S. Oliver vinden. Voor ieder wel wat wils dus. Een tijdje terug ging ik er nog eens winkelen met mijn mama en kwam ik weer thuis met enkele leuke items. 

Eerst en vooral vond ik een simpel wit kleedje met geel/groene details aan de hals. Ideaal voor in de zomer.

En raar maar waar, al snel vond ik alweer een geel/groen item. Normaal ben ik meer voor de zwart-witte kleding, maar dit kleedje vond ik écht prachtig. Het gaat wat wijder uit vanaf de heupen en de details zijn subliem. Ik moest het gewoon hebben. Het is van het merk Talking French.

Ook nam ik een simpele witte blouse van S. Oliver mee naar huis. Dat moet je gewoon in je kast hebben hangen, vind ik. Ik vond de details aan de kraag bovendien leuk dus... verkocht!

En als laatste vond ik nog een rokje van Broadway NYC Fashion. Wanneer het terug kouder begint te worden draag ik heel graag rokjes met daaronder een panty en laarzen. Ik zie mezelf dit al dragen! En... het is zwart-wit! Laat dat nu net mijn favoriete kleuren zijn qua kleding ;)

4 opmerkingen

  1. Oh wat een leuke kleding stukken die ik met een hoog oHhhh gehalte zojuist bewonderde. Zelf ken ik die winkel dus niet. Mocht ik ooit in Balen zijn bezoek ik hem zeker

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel. En zeker doen. Is eens de moeite als je in de buurt bent ;)

      Verwijderen