Shoplog Ziffiks

Zoals ik al vaker gezegd heb is de Ziffiks in Balen één van mijn favoriete winkels. Je kan er namelijk merken van Vero Moda tot Guess tot Tommy Hilfiger tot S. Oliver vinden. Voor ieder wel wat wils dus. Een tijdje terug ging ik er nog eens winkelen met mijn mama en kwam ik weer thuis met een paar leuke items. 

Een simpel wit kleedje met geel/groene details aan de hals. Lekker zomers. 

En raar maar waar, alweer een geel/groen item. Normaal ben ik meer voor de zwart-witte kleding, maar dit kleedje vond ik écht prachtig. Het gaat wat wijder uit vanaf de heupen en de details zijn echt subliem. Ik moest het gewoon hebben. Het is van het merk Talking French.

Vervolgens een simpele witte blouse van S. Oliver. Dat moet je gewoon in je kast hebben hangen, toch? Ik vond de details aan de kraag bovendien leuk dus... verkocht!

En als laatste een rokje van Broadway NYC Fashion. Wanneer het terug kouder begint te worden draag ik heel graag rokjes met kousen en laarzen. Ik zie mezelf dit al dragen! EN... het is zwart/wit! Laat dat nu net mijn favoriete kleuren zijn qua kleding ;) 

Liefs, Sarah


Follow

4 opmerkingen

  1. Oh wat een leuke kleding stukken die ik met een hoog oHhhh gehalte zojuist bewonderde. Zelf ken ik die winkel dus niet. Mocht ik ooit in Balen zijn bezoek ik hem zeker

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel. En zeker doen. Is eens de moeite als je in de buurt bent ;)

      Verwijderen