Review - Yes Love *Y14*

Vandaag een review over een nagellak van Yes Love. Een mooie lichtroze kleur die ik een tijdje geleden kocht op een marktje in Frankrijk, en ondertussen nog steeds niet beu ben. 

De kleur?
Yes Love geeft zijn lakjes jammer genoeg geen namen, dus we moeten het stellen met '*Y14*'. Het is een mooie lichtroze kleur die altijd chic staat. Hij lijkt zelfs een beetje op Fiji van Essie, maar is toch net weer dat beetje anders. Ik vind het gewoon een kleurtje dat iedereen wel in z'n nagellak-stash mag hebben liggen; mooi, vrouwelijk, elegant. Je kan er eigenlijk niets mis mee doen.


Kwastje?
Het kwastje is relatief breed, wat ik zeker niet erg vind. Dat werkt in mijn ogen juist makkelijker dan een heel smal kwastje. Top dus.


Dekking en houdbaarheid?
Wel, het is een budget lakje en dat valt te merken aan zowel de dekking als de houdbaarheid. Je hebt zéker twee lagen nodig eer je nagels goed bedekt zijn, en de lak houdt ook niet lang. Na de eerste dag begonnen mijn nagels al te chippen. Helaas. Een goede topcoat komt dus goed van pas, zeker bij deze nagellak!


Conclusie?
Yes Love *Y14* is een hele mooie kleur maar stelt helaas wel teleur op vlak van houdbaarheid. Ik heb, uiteraard, toch altijd liever een nagellak die langer blijft zitten.

Prijs en verkrijgbaarheid?
Ik kocht de lak voor amper €1 op een markt in Frankrijk! In België en Nederland kan je hem volgens mij alleen maar online kopen (?), waardoor een flesje vaak ook wat duurder is.


Geen opmerkingen