Review - Yes Love *Y14*

Vandaag een review over een nagellak van Yes Love. Een mooie lichtroze kleur die ik een tijdje geleden kocht op een markt in Frankrijk, en nog steeds niet beu ben. 

De kleur?
Yes Love geeft zijn lakjes jammer genoeg geen namen, dus we moeten het stellen met '*Y14*'. Een mooie lichtroze kleur die altijd chic staat. Hij lijkt zelfs een beetje op Fiji van Essie, maar is toch net weer dat beetje anders. Ik vind het gewoon een kleurtje dat iedereen wel in zijn nagellak-stash mag hebben liggen; mooi, vrouwelijk, elegant. Je kan er eigenlijk niks mis mee doen.


Kwastje?
Het kwastje is relatief breed, wat ik zeker niet erg vind. Dat werkt in mijn ogen juist makkelijker dan een heel smal kwastje. Top dus.


Dekking en houdbaarheid?
Wel, het is een budget lak en dat valt te merken aan zowel de dekking als de houdbaarheid. Je hebt zéker twee lagen nodig eer je nagels goed bedekt zijn en de lak houdt ook niet lang. Na de eerste dag begonnen mijn nagels al te chippen. Helaas. Een goede topcoat komt dus goed van pas, zeker bij deze nagellak!


Conclusie?
Een hele mooie kleur maar jammer van de houdbaarheid. Ik heb, uiteraard, toch altijd liever een nagellak die langer blijft zitten.

Prijs en verkrijgbaarheid?
Ik kocht de lak voor amper €1! In België en Nederland kan je hem volgens mij alleen maar online kopen (?), waardoor een flesje vaak ook wat duurder is.


Liefs, Sarah

Geen opmerkingen