Review - Sublime De Chanel Mascara 10 (Noir)

Elk jaar krijg ik van mijn mama een mascara van Chanel cadeau voor mijn verjaardag. Het is nu eenmaal iets wat ik vaak draag, dus onmisbaar in mijn make-up collectie. Deze Chanel mascara ziet er daarbovenop luxueus uit, dus dat zat al helemaal snor. Benieuwd naar al mijn verdere bevindingen? Je leest het hieronder!


Eerst en vooral de verpakking. Strak, zwart, wit, goud. De flacon straalt luxe uit. Een pareltje voor het oog. Alleen al de gedachte dat ik een Chanel mascara gebruik geeft me meer zelfvertrouwen.


Het borsteltje is van rubber en relatief lang en smal. Heel makkelijk in gebruik!


En dan het resultaat. Op de linkse foto draag ik geen make-up, op de rechtse foto de Chanel mascara en wat wenkbrauwgel. Zoals je kan zien geeft de mascara een heel subtiele look. Mijn wimpers gaan niet aan elkaar kleven en de mascara klontert niet. Simpel maar stijlvol dus. En zoals ik al zei... ook subtiel, want echt veel volume creëert deze mascara niet. Mijn wimpers worden simpelweg in de zwarte verf gezet.


Je krijgt wel een heel ander effect wanneer je ook oogschaduw en eyeliner gebruikt. Dan zien je wimpers er meteen wat volumineuzer uit. Maar écht volle wimpers ga je met deze mascara niet krijgen.


Ik ben persoonlijk meer te vinden voor wat vollere wimpers. Deze mascara vind ik dus iets te simpel / te subtiel voor mij. Ik gebruik hem daarom ook het liefst in combinatie met veel eyeliner. Wanneer ik echter voor een hele natuurlijke look ga, dan is deze mascara wel ideaal. Voor de rest kan ik geen slecht woord verzinnen over Sublime De Chanel; de mascara zit goed en blijft goed zitten, hij klontert niet, plakt niet,... . Een aanrader voor mensen die van een natuurlijke look houden! Iets à la 'mijn wimpers, but better!'


Sublime De Chanel is te koop bij ICI PARIS XL voor €28,80.

Wat is jouw favoriete mascara?


Geen opmerkingen