Review - Sublime De Chanel Mascara 10 (Noir)

Elk jaar krijg ik van mijn mama een mascara van Chanel cadeau voor mijn verjaardag. Het is nu eenmaal iets wat ik vaak draag, dus onmisbaar in mijn make-up collectie. Deze Chanel mascara ziet er daarbovenop luxueus uit, dus dat zat al helemaal snor. Benieuwd naar al mijn verdere bevindingen? Je leest het hier!


Eerst en vooral de verpakking. Strak, zwart, wit, goud. Het straalt luxe uit. Een pareltje voor het oog. Alleen al de gedachte dat ik een Chanel mascara gebruik geeft me meer zelfvertrouwen.


Het borsteltje is van rubber en relatief lang en smal. Heel makkelijk in gebruik!


En dan het resultaat. Op de linkse foto draag ik geen make-up, op de rechtse foto de Chanel mascara met wat wenkbrauwgel. Zoals je kan zien geeft de mascara een heel subtiele look. Mijn wimpers gaan niet aan elkaar kleven, de mascara klontert niet, nee... mijn wimpers worden gewoon helemaal in de zwarte verf gezet. Het is niet zo dat ze veel meer volume of dergelijke krijgen. Simpel. Stijlvol.


Je krijgt wel een heel ander effect wanneer je oogschaduw en eyeliner gebruikt. Dan zien je wimpers er meteen wat volumineuzer uit. Maar écht volle wimpers ga je met deze mascara niet verkrijgen.


Ik ben persoonlijk meer voor de vollere wimpers. Deze mascara vind ik dus iets te simpel/te subtiel voor mij. Ik gebruik hem daarom ook het liefst in combinatie met veel eyeliner. Wanneer ik voor een hele natuurlijke look ga is deze mascara ook ideaal. Voor de rest kan ik wel geen slecht woord verzinnen over Sublime De Chanel; de mascara zit goed en blijft goed zitten, hij klontert niet, plakt niet,... . Een aanrader voor de mensen die van een natuurlijke look houden! Iets à la 'mijn wimpers, but better!' ;)


Sublime De Chanel is te koop bij ICI PARIS XL voor €28,80.

Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs, Sarah

Follow

Geen opmerkingen