Review – P2 Perfect Face Anti Red Base

De P2 Perfect Face Anti-Red Base is al jarenlang één van mijn favoriete producten. Tijd dus om er eens een lovende review over te schrijven. 

Ik ben fan
Ik heb regelmatig last van een rode huid. Een foundation alleen is dan niet voldoende. Toen ik in de DM in Duitsland deze Anti-Red Base zag wist ik dan ook meteen dat het een product was dat ik moest en zou uitproberen. En jawel. Ik was meteen fan.

De verpakking
De Anti Red Base zit in een praktische groene verpakking met een pompsysteem; dat werkt fijn en hygiënisch. Volgens de uitleg op de verpakking kan je het product bovendien alleen of als make-up basis voor je foundation dragen, maar dat eerste zou ik afraden. Hoe goed je deze Anti Red Base ook uitsmeert, je blijft altijd wel een groenige schijn zien. Een laagje foundation is dus noodzakelijk.

Het product
Je mag zeker niet teveel van het product gebruiken want dan zie je er gelijk helemaal groen uit. A little goes a long way, zeg maar. Ik smeer één pompje over mijn hele gezicht en breng dan een laagje foundation aan. Wel is het een heel makkelijk product in gebruik en voel je niet dat er iets op je gezicht zit.

(Zonder Anti Red Base – Met Anti Red Base, zonder foundation) 


Resultaat?
Mijn roodheid is niet helemaal weg, maar is wel vermindert. Ook poriën zijn minder zichtbaar en mijn huid krijgt een wat matter effect. En daar nog eens bovenop blijft mijn foundation beter zitten. Top dus. Ik kan echt niet meer zonder deze P2 make-up basis.  

Verkrijgbaarheid?
De Perfect Face Anti Red Base is jammer genoeg alleen te koop bij de DM in Duitsland. Voor een tube van 30 ml betaal je €3,95. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

In een tent slapen

Volgende bericht

Dignity; because you're worth it!