Review – Daddy-O shampoo van Lush

Ik laat al jaren blonde highlights in mijn haar zetten. Mijn haar heeft dus, jammer genoeg, al redelijk wat te verduren gekregen door al dat geverf. Een goede shampoo die uitdroging tegengaat en daarbovenop mijn haarkleur mooier doet uitkomen, dat is voor mij dus een grote must. De paarse Daddy-O shampoo van Lush probeerde ik daarom met veel plezier uit!


Zilvershampoo
Zilvershampoos halen het geel uit je blonde haren en geven ze daardoor een mooie kleur. Het nadeel? Ze drogen je haar vaak uit! Toen ik over Daddy-O hoorde, wist ik dat het een shampoo was die ik moest en zou uitproberen. Als grote Lush-fanaat weet ik dat de producten àltijd goed werken, dus ik was stiekem meteen al enthousiast over deze zilvershampoo!

De geur
Eerst en vooral de geur… wauw! Pure violet. Hmmm. Wanneer je de shampoo lang genoeg laat intrekken blijft je haar trouwens ook redelijk lang naar viooltjes ruiken. Heerlijk fris.

Het product
Ten tweede de shampoo zelf. Het is een donkerpaarse substantie waarvan je niet veel nodig hebt om je haar goed te kunnen wassen. Heel positief dus, want op die manier gaat een flesje best lang mee. De shampoo maakt je haar bovendien erg zacht en mooi glanzend. En je blonde kleur wordt er effectief goed door behouden. Ook heb ik ondervonden dat ik mijn haar minder snel moet wassen sinds ik Daddy-O gebruik. Alleen maar voordelen.

Geen blond haar?
Heb je geen blond haar? Geen probleem! Ook mensen met een andere haarkleur kunnen deze shampoo gewoon gebruiken voor een frisse haardos met extra veel glans.

Minpuntjes?
Mijn haar is telkens weer ontzettend moeilijk uit te kammen na een wasbeurt met Daddy-O. Een goede conditioner of anti-klit spray zou ik daarom wel aanraden. Ook de prijs, die aan de hoge kant is, vind ik wat minder. Maar oké, omdat Lush niet op dieren test heb ik dat er wel voor over!

Verkrijgbaarheid?
De Daddy-O shampoo is verkrijgbaar bij Lush voor €9,10/100g.

Heb jij de Daddy-O shampoo al eens gebruikt?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Dignity; because you're worth it!

Volgende bericht

20x mijn favoriete Harry Potter quotes