Review - Daddy-O shampoo van Lush

Ik laat al jaren blonde highlights in mijn haar zetten. Mijn haar heeft dus, jammer genoeg, al redelijk wat te verduren gekregen door al dat geverf. Een goede shampoo die uitdroging tegengaat en daarbovenop mijn haarkleur mooier doet uitkomen is daarom ook een grote must. En laat me hier alvast één ding zeggen... Lush's Daddy-O blew my mind!

Zilvershampoo
Zilvershampoos halen het geel uit je blonde haren en geven ze daardoor een mooie kleur. Het nadeel? Ze drogen je haar vaak uit! Toen ik over Daddy-O hoorde wist ik dat het een shampoo was die ik moest en zou uitproberen. Als grote Lush-fanaat weet ik dat hun producten àltijd goed werken, dus ik was meteen al enthousiast over hun zilvershampoo!

De geur
Eerst en vooral de geur... wauw! Pure violet. Hmmm. Wanneer je de shampoo goed lang laat intrekken blijft je haar trouwens ook redelijk lang naar viooltjes ruiken. Yum!

Het product
Ten tweede de shampoo zelf. Een donkerpaarse substantie waarvan je niet veel nodig hebt om je haar goed te kunnen wassen. Heel positief dus, want op die manier gaat een flesje best lang mee. De shampoo maakt je haar bovendien zacht, mooi glanzend en je blond wordt blonder. Ook heb ik ondervonden dat ik mijn haar minder snel moet wassen sinds ik Daddy-O gebruik. Yes!

Geen blond haar?
Geen blond haar? Geen probleem! Ook mensen met een andere haarkleur kunnen deze shampoo gewoon gebruiken voor een frisse haardos met extra veel glans.

Minpuntjes?
Mijn haar is telkens weer ontzettend moeilijk uit te kammen na een wasbeurt met Daddy-O. Een goede conditioner of anti-klit spray zou ik daarom wel aanraden. Ook de prijs, die aan de hoge kant is, vind ik wat minder. Maar ok, omdat Lush niet op dieren test heb ik dat er wel voor over!

Verkrijgbaarheid?
Daddy-O is verkrijgbaar bij Lush voor €9,10/100g.


Liefs, Sarah

Geen opmerkingen