Movie Time #9

Dat ik van mijn vakantie genoten heb, dat kan je wel zien aan de lijst films die ik de laatste tijd gezien heb. Het zijn er dit keer een hele hoop. Benieuwd? Lees dan hier verder!

All About Steve


All About Steve is een Amerikaanse komedie met Sandra Bullock in de hoofdrol. De film draait rond Mary Horowitz, die CNN-cameraman Steve begint te achtervolgen. Na een blind-date met hem denkt ze namelijk te weten dat hij dé ware voor haar is.

Een grappige film die ik niet zo cliché vond als zoveel andere komische films. Bovendien vind ik Sandra Bullock een fantastische actrice, dus dat kon niet beter! 

Score IMDB: 4,8/10
Mijn score: 8/10
Bekijk de trailer hier!

De Klokkenluider van de Notre Dame


Deze Walt Disney film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Victor Hugo, speelt zich bijna volledig af in en rondom de Notre Dame in Parijs. Iedereen kent het verhaal wel, denk ik. Erg Disney, met alles erop en eraan en een happy end om goed af te sluiten. Zo'n tekenfilm kan nooit kwaad. Ik vond hem leuk om nog eens terug te zien.

Score IMDB: 6,9/10
Mijn score: 7/10
Bekijk de trailer hier!

Jurassic World


Als fan van de Jurassic Park films moest en zou ik dit vierde deel in de reeks ook gezien hebben. Het verhaal speelt zich 22 jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af, op hetzelfde eiland. Jurassic World is nu een bekend themapark. Maar omdat men de bestaande dinosaurussen maar gewoontjes begint te vinden, werd er een nieuw ras ontwikkeld. Een agressief wezen dat zo intelligent is dat het uit haar verblijf weet te ontsnappen wanneer het park vol bezoekers zit. 

Spannend, toch? Ik vond deze film, net zoals alle andere Jurassic Park films, écht de moeite waard. Je moet ze gewoon allemaal gezien hebben!

Score IMDB: 7,3/10
Mijn score: 7/10
Bekijk de trailer hier!

Into The Wild


Deze film uit 2007 is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jon Krakauer, en vertelt het waargebeurde verhaal van Christopher McCandless. Christopher, oftewel Chris, laat zijn vertrouwde leven achter zich om met een rugzak naar Alaska te trekken. Hij verbreekt het contact met zijn ouders en zijn zus en gaat helemaal op in het zwerversleven.  

Een mooi en inspirerend verhaal. Af en toe best heftig om naar te kijken, maar daarom ook extra de moeite waard. 

Score IMDB: 8,2/10
Mijn score: 7/10
Bekijk de trailer hier!

Eat, Pray, Love


Een Amerikaans drama uit 2010 met Julia Roberts in de hoofdrol. Elizabeth (Roberts) voelt zich na haar scheiding verloren en trekt de wereld in. Ze gaat naar Italië om terug van eten te kunnen genieten, naar India om de kracht van het gebed te ontdekken, en naar Bali om de ware liefde te vinden. 

Ik vond het een heel leuk verhaal. Julia Roberts is een fantastische actrice en maakt deze film compleet. Bovendien een absolute must-watch voor diegenen die van reizen houden. Je krijgt er namelijk instant zin van om zelf ook je koffers te pakken en de wereld rond te beginnen reizen!

Score IMDB: 5,6/10
Mijn score: 9/10
Bekijk de trailer hier!

Spy


Spy is een komische actiefilm uit 2015. De film gaat over Susan Cooper die haar kantoorbaan omruilt voor een job als spion. 

Wat een grappige film! Melissa McCarthy is een geweldige actrice en past perfect in dit verhaal. Ik heb gelachen van begin tot eind!

Score IMDB: 7,4/10
Mijn score: 7/10
Bekijk de trailer hier!

Inside Out


Inside Out is een Amerikaanse animatiefilm van Disney Pixar. Riley kan zich maar moeilijk aanpassen aan haar nieuwe leven nadat ze samen met haar ouders is moeten verhuizen naar San Francisco. In de film wordt iedereen geleid door emoties; in Riley's geval maken we kennis met Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Zij controleren samen Riley's alledaagse leven. Totdat Verdriet en Plezier verdwalen in Riley's geest. En Angst, Woede en Afkeer het vervolgens alleen moeten overnemen. 

Dat was nog eens een originele film. Echt de moeite waard. Aandoenlijk, mooi vertelt, triestig, grappig,... . Van alles wat een beetje. Ik vond hem heel goed!

Score IMDB: 8,6/10
Mijn score: 8/10
Bekijk de trailer hier!

Pitch Perfect 2


De eerste Pitch Perfect film vond ik fantastisch, dus ik keek erg uit naar het vervolg. En dat heeft niet teleurgesteld. De Bellas krijgen een nieuw lid en mogen naar Kopenhagen voor een a capella toernooi. Grappige momenten gegarandeerd!

Score IMDB: 6,9/10
Mijn score: 9/10
Bekijk de trailer hier!

Laggies


Een komedie uit 2014 over een 28-jarige vrouw die niet weet wat te doen met haar leven. Ze weet niet hoe ze moet omgaan met het huwelijksvoorstel van haar vriend, en ontsnapt aan de realiteit door om te gaan met een groepje middelbare scholieren. 

Oké, is het erg dat deze film mij aansprak omdat ik in de beschrijving las: '28-jarige vrouw die niet weet wat te doen met haar leven.'? Ik weet namelijk ook nog steeds niet wat ik met mijn leven moet aanvangen. Zo'n herkenbare film is dan altijd weleens leuk om te bekijken. Ik vond hem daarom ook niet slecht.

Score IMDB: 6,4/10
Mijn score: 8/10
Bekijk de trailer hier!

Seeking a Friend for the End of the World


De wereld staat op het punt te vergaan en door alle chaos heen wordt Dodge door zijn vrouw verlaten. Hij beslist daarom, samen met zijn buurvrouw Penny, op zoek te gaan naar zijn grote jeugdliefde.

Zo'n sciencefiction drama is eens wat anders dan anders. Ik vond het weleens een leuke film om te zien. 

Score IMDB: 6,7/10
Mijn score: 6/10
Bekijk de trailer hier!

Wat was de laatste film die jij zag? 


5 opmerkingen

 1. Ik heb onlangs All about Steve opgenomen, maar nog niet bekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker toch eens doen dan! Ik vond het best een goede film :)

   Verwijderen
 2. Jurassic World wil ik zo graag zien! En Pitch Perfect ook! :) Super leuke films deel je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jurassic World en Pitch Perfect zijn allebei écht de moeite waard. Ik vond ze alleszins erg leuk om naar te kijken :)

   Verwijderen
 3. All about steven heb ik nog niet gezien! Pitch perfect en Jurassic World wel, vond ik ook super goed!

  BeantwoordenVerwijderen