DayZeroProject - Watch 2 movies at a cinema in the same day

Zoals jullie ondertussen misschien al wel weten maakte ik eind vorig jaar een lijstje met 50 doelen die ik in 2015 wilde bereiken. Twee films gaan bekijken in de cinema, op dezelfde dag, leek mij ook wel eens iets leuk om te doen. En zogezegd, zo gedaan!

Vorige maand trokken Kristof en ik er even tussenuit voor een namiddagje Euroscoop. Er speelden rond die periode wel enkele films die we graag wilden zien, dus het was een perfect moment om ineens twee films op één dag te gaan zien.


We begonnen om 14u met de film Spy. Een grappige film over Susan Cooper die haar kantoorbaan omruilt voor een job als spion. Best een aanrader!


Vervolgens wandelden we eventjes naar Maasmechelen Village (dat langs de Euroscoop ligt) om daar wat te gaan eten. Onze volgende film begon toch pas om 20u, dus we hadden tijd zat. We aten lekkere burgers bij Ellis Gourmet Burger, gingen wat winkelen, dronken een koffie en gingen uiteindelijk nog eventjes naar de Mc Donalds om daar frappuccino's te gaan halen. (Waar blijft die Starbucks hier toch?! RIGHT?!)


Om 20u was het dan tijd voor de volgende film. Inside Out. Een animatiefilm van Disney Pixar over emoties. Ik vond hem echt heel goed. Zeer aandoenlijk zelfs. Bekijk hem zeker zelf ook eens ;)

En toen was het tijd om naar huis te gaan. Eigenlijk was het best leuk om eens te doen, zo twee films gaan bekijken op één dag tijd. Lekker lui en relaxed, just the way I like it ;)

Heb jij al eens twee films in de cinema gezien op één dag?

Liefs, Sarah

3 opmerkingen

 1. ah wat leuk! Beide films heb ik ook gezien. Vooral Inside Out was super leuk. Heerlijk bij gelachen!
  Ik heb dat ook wel eens gedaan, meerdere films. Zeker met mijn Pathé pas, dan ga je al gauw vaker. Het begint nu ook al weer te kriebelen om te gaan..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk dat je dat ook al wel eens gedaan hebt. Dan heb je ineens een leuk daguitstapje, met zo twee films op één dag :) En oooh, wat fijn dat je een Pathé pas hebt! Lekker handig!!!

   Verwijderen