#100HappyDays

Knuffelen met mijn huisdieren, lekker uit eten, relaxen met een goede serie op Netflix, cadeautjes, daguitstapjes, cocktails, ijsjes, ontspannen in onze tuin in het zonnetje, een goed boek, gezonder proberen te eten, gaan wandelen met de hond van Kristof, mijn koffers nemen voor een reis naar Egypte, luchthavens, snorkelen, wilde dolfijnen, films gaan kijken in de cinema, in een tent slapen en plannen maken voor de toekomst. 

De voorbije 100 dagen stond ik elke dag stil bij alles wat ik leuk vond aan diezelfde dag, en zorgde ik voor een foto van iets dat mij liet lachen. Op die manier denk je aan het positieve en word je alleen maar gelukkiger. Of dat is toch de bedoeling van dit project. Omdat ik de laatste tijd in een dipje zat vond ik het vaak wat moeilijker om iets positief uit mijn dag te halen, maar het is me toch telkens weer gelukt. En jawel, ik moet toegeven dat ik na deze 100 dagen toch ook wel iets gelukkiger ben dan daarvoor. Al kan dat ook gewoon toeval zijn ;) 

Kan jij blij zijn voor 100 dagen in een rij? Schreef je dan nu in voor de #100HappyDays challenge! Laat je hier alvast inspireren door mijn 100 Happy foto's ;)Liefs, Sarah

5 opmerkingen

 1. Ik ben bijna halfweg :D
  Ik heb echt genoten van je 100HappyDays-momenten. Nu mis 'k ze een beetje als 'k m'n Instagram opendoe..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, altijd leuk om te lezen. Nu is het aan mij om van uw foto's te genieten ;)

   Verwijderen
  2. Ja, 'k keek er eigenlijk altijd naar uit om een foto van jou op Instagram te zien :D Nu lijkt 't al een tijdje stil rond jou op foto-gebied, hé ;)
   p;s; 'k krijg de smaak van 't bloggen nu echt wel te pakken :D 'k Schrijf nu zelfs al op voorhand, haha! :D

   Verwijderen
  3. Super! Ik kijk al uit naar uw nieuwe blog-posts.
   En ja, ff Instagram-pauze na die 100 dagen eh ;)

   Verwijderen
  4. Blijf mij dus maar in de gaten houden :p

   Verwijderen