Wishlist - Summer lovin'

Bbq'en, ijsjes eten, tropische landen, op het strand gaan liggen en cocktails drinken. Met je blote voeten door het gras lopen en de geur van zonnecrème. Zalig! Al moet ik zeggen dat ik nog altijd niet 100% summer-ready ben. Dit zijn enkele dingetjes die ik nog wel zou kunnen gebruiken voor de komende maanden!

Een klein handtasje
Ik loop al jaren rond met twee dezelfde handtasjes. Vreselijk eigenlijk. Ze zijn versleten en ik ben ze grondig beu gezien. Het is dus hoog tijd dat ik mij een nieuw en degelijk model aanschaf waar ik opnieuw enkele jaren mee verder kan. De Mini Mac van Rebecca Minkoff spreekt mij al langer aan. Misschien toch maar eens de stap zetten en er eentje kopen?!

Een zonnebril
Ook een nieuwe zonnebril kan ik wel gebruiken. De laatste tijd ben ik helemaal verslingerd aan Aviators. Nu ja, àltijd datzelfde model van zonnebril aanhebben gaat ook een beetje vervelen. Om wat af te kunnen wisselen zou ik graag een Clubmaster van Ray-Ban hebben. Zo mooi!

Sandalen
Op de één of andere manier vind ik het verschrikkelijk moeilijk om sandalen te kopen. Geen idee waarom. Het lijkt wel alsof ik aan elk paar altijd wel iets lelijk vind. Heel gek. Ik heb daarom ook maar één paar sandalen in mijn kast staan en vind dat heel vervelend; ze passen namelijk niet onder elke outfit. Zo'n nieuw paar zou dus meer dan welkom zijn voor de zomer!

Floppy hoed
Een mooie, grote floppy hoed! Ik wil er eentje in het zwart, eentje in het beige, eentje in het zwart-wit,... ;) Ik vind ze gewoon zo leuk staan! En ze beschermen goed tegen de zon. Win-win!

Topjes
De topjes die ik heb zijn oud of niet meer mooi. Ik heb er in ieder geval dringend nieuwe nodig. (Een geval van: 'Mijn kleerkast hangt vol maar ik heb niets om aan te doen.') Simpele zwarte stuks komen altijd wel van pas. 

Een witte short
Halleluja! Een mooie witte short vinden die goed past en niet doorschijnt?! Mission (almost) impossible.

Een strandtas
Goh, strandtassen vind ik vaak zo lelijk maar ze zijn wél super handig. Ik huppel al jarenlang rond met dezelfde tas, die ik nu dus zo ontzettend beu ben gezien. Tijd voor een nieuw model. 

Wat staat er op jouw summer-wishlist?

1 opmerking

  1. Oh dat handtasje en hoed met strepen zijn beiden geweldig! Mooie selectie!

    BeantwoordenVerwijderen