What's in my travel make-up bag?

Het is altijd mijn doel om zo weinig mogelijk make-up mee te nemen op vakantie. Want laten we eerlijk zijn... hoe vaak draag ik nu eigenlijk foundation, oogschaduw of lippenstift op reis? Inderdaad. Niet veel dus. Alhoewel ik thuis een fervent liefhebber ben van mijn make-up producten, neem ik als ik wegga liever zo min mogelijk mee. Benieuwd naar wat ik onlangs allemaal meenam in mijn make-up tasje toen ik naar Egypte ging? En of ik alle producten ook daadwerkelijk heb gebruikt? Je leest het allemaal in dit artikel!

WAT IK ALLEMAAL MEE OP REIS NAM?


2x kleine oogschaduw palettes
Een poeder- en crèmepalette in neutrale kleuren.

3 oogschaduw kwasten
Een crease brush, een simpele kwast om oogschaduw mee aan te brengen, en een dubbelzijdige kwast voor het fijnere werk.


Zwarte eyeliner
For when I feel like it.

Eyebrow filler
Om mijn wenkbrauwen bij te werken. Ik kan toch niet gaan uiteten zonder mijn wenkbrauwen wat op hun plaats te leggen?!

Waterproof mascara
Do I need to say more?

Pincet
Om mijn wenkbrauwen wat in toom te houden. Dat moet af en toe weleens gebeuren; ook op vakantie.


Expert Face Brush
Om mijn concealer mee aan te brengen!

Concealer
Ik kan niet zonder mijn concealer. Om hier en daar een puistje weg te werken. Of om te gebruiken wanneer ik verbrand ben en mijn rode neus wat moet verbergen.


Bronzer + kwast
Een bronzer met wat shimmer erin om er als een 'bronzed Goddess' uit te kunnen zien wanneer ik op het strand ligt te zonnen. Haha.


Lippenbalsem met spf 15
Een echte lifesaver op vakantie. Een lippenbalsem met spf mag nooit ontbreken!

Lippenstift
Want je weet maar nooit wanneer je eens een lippenstift kan gebruiken. 

Vochtinbrengende crème met spf 15
Voordat ik mijn make-up aanbreng gebruik ik altijd een goede vochtinbrengende crème. Op vakantie zorg ik er altijd voor dat ik er zeker eentje bij heb met spf erin! Super handig.

THE TRUTH! WAT IK DAADWERKELIJK GEBRUIKT HEB?
En om nu heel eerlijk te zijn? Ik nam deze 16 producten recent mee op vakantie naar Egypte en heb er tijdens mijn hele reis maar 6 van gebruikt. De eyebrow filler en het pincet omdat mijn wenkbrauwen soms echt wel wat hulp kunnen gebruiken, de expert face brush en de concealer om mijn rode gezicht wat mee te kunnen camoufleren nadat ik wat te lang in de zon had gelegen, en de lippenbalsem en de vochtinbrengende crème. De volgende keer kan ik dus zeker nog wat lichter inpakken! 

Neem jij altijd veel make-up mee op vakantie?

2 opmerkingen

 1. Dat scheelt je weer een klein beetje kofferruimte, haha.
  Ik gebruik meestal toch wel een klein beetje foundation, waterproof mascara, bronzer, oogschaduw en een lippenbalsem met SPF!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut, met hoe minder je moet slepen hoe beter. Of dat denk ik dan toch altijd. Haha.

   Verwijderen