What's in my travel make-up bag?

Het is altijd mijn doel om steeds zo weinig mogelijk make-up mee te nemen op vakantie. Want let's be honest... hoe vaak draag ik foundation, oogschaduw of lippenstift als ik op reis ga? Inderdaad. Niet veel dus. Alhoewel ik thuis een fervent liefhebber ben van mijn make-up producten, neem ik als ik wegga liever zo min mogelijk mee. Benieuwd naar wat ik onlangs meenam in mijn make-up bag toen ik naar Egypte ging. En of ik alle producten ook daadwerkelijk heb gebruikt? Lees het allemaal in dit artikel!


2x kleine oogschaduwpalettes 
Een poeder- en crèmepalette in neutrale kleuren.

3 Oogschaduw kwasten
Een crease brush, een simpele kwast om oogschaduw mee aan te brengen en een dubbelzijdige kwast voor het fijnere werk.


Zwarte eyeliner
For when I feel like it.

Eyebrow filler
Om mijn wenkbrauwen bij te werken. Ik kan toch niet gaan uiteten zonder mijn wenkbrauwen wat op hun plaats te leggen?!

Waterproof mascara
Do I need to say more? Om aan het strand te gaan liggen en er niet als een dode vis uit te zien ;)

Pincet
Om mijn wenkbrauwen wat in toom te houden. Moet af en toe wel eens gebeuren; ook op vakantie.


Expert Face Brush 
Om concealer mee aan te brengen!

Concealer
Ik kan niet zonder mijn concealer. Hier en daar een puistje wegwerken. Of wanneer ik verbrand ben en mijn rode neus wat moet verbergen...!


Bronzer + kwast
Een bronzer met wat shimmer erin om er als een 'bronzed Goddess' uit te zien wanneer ik op het strand ligt te zonnen. (Yeah, right!) Haha.


Lippenbalsem met spf 15
Een echte life saver op vakantie. Een lippenbalsem met spf mag nooit ontbreken!

Lippenstift
Want je weet maar nooit wanneer je eens een lippenstift kan gebruiken. 

Vochtinbrengende crème met spf 15
Voordat ik mijn make-up aanbreng gebruik ik altijd een goede vochtinbrengende crème. Op vakantie zorg ik er altijd voor dat ik er zeker eentje bij heb met spf erin! Super handig.


THE TRUTH?
En om nu heel eerlijk te zijn? Ik nam deze 16 producten recent mee op vakantie naar Egypte en heb er maar 6 van gebruikt. De eyebrow filler en het pincet omdat mijn wenkbrauwen soms echt wel wat hulp kunnen gebruiken, de expert face brush en de concealer om mijn rode gezicht wat te camoufleren nadat ik wat te lang in de zon had gelegen, de lippenbalsem en de vochtinbrengende crème. De volgende keer kan ik dus NOG wat lichter inpakken ;)

Neem jij altijd veel make-up mee op vakantie?

2 opmerkingen

 1. Dat scheelt je weer een klein beetje kofferruimte, haha.
  Ik gebruik meestal toch wel een klein beetje foundation, waterproof mascara, bronzer, oogschaduw en een lippenbalsem met SPF!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut, met hoe minder je moet slepen hoe beter. Of dat denk ik dan toch altijd. Haha.

   Verwijderen