What's in my carry-on?

Nu ik in Egypte ben is dat het ideale moment om te laten zien wat ik allemaal meeneem in mijn carry-on. Wanneer ik met het vliegtuig reis dan neem ik graag zo weinig mogelijk mee. De hele tijd met koffers en handbagage slepen is nooit tof, dus zo min mogelijk meenemen is dan de boodschap. Dit zijn de spullen die standaard in mijn carry-on zitten. 


1 extra outfit + pyjama-short
Een short, topje, onderbroek en een pyjamashort. Stel dat je koffer niet aankomt... dan kan je toch nog eventjes verder. En veel plaats neemt dit nooit in beslag. 


Een flesje water en koekjes
Een flesje water voor de reis naar de luchthaven en voor tijdens het wachten. Vlak voor de security-check gooi ik het dan altijd weg. Natuurlijk kan je het ook gewoon leeggieten (als het nog niet leeg is tegen dan) en na de security-check terug bijvullen. Ook koekjes neem ik standaard mee. Je weet nooit wanneer je honger krijgt (of wanneer het eten in het vliegtuig gaat tegenvallen), dus een koekje achter de hand houden kan nooit kwaad.


Oortjes, portefeuille, reispas, pen en iPhone (+ eventueel camera en/of laptop)
De noodzakelijke dingen, zeg maar. Mijn oortjes om muziek mee te luisteren in het vliegtuig, mijn portefeuille waarin enkel mijn geld zit, mijn reispas, een pen, en mijn iPhone. Een camera of laptop neem ik niet altijd mee, maar wanneer ik dat wél meeneem dan zit dat standaard ook in mijn carry-on


Zonnebril + bril
Ook enkele noodzakelijke spullen; mijn bril, en een zonnebril voor wanneer ik uit het vliegtuig stap op een zonnige bestemming. 


Tasje met medicatie,...
Een klein tasje waarin ik al mijn medicatie voor tijdens de hele vakantie steek. Ik riskeer het nooit om mijn medicatie in mijn koffer te steken. Stel dat ze die dan kwijtspelen. In mijn carry-on zit alles veilig bij mij! Ik steek ineens ook altijd wat zakdoekjes, kauwgom, tampons en inlegkruisjes in het tasje. Handig.


Een doorschijnend toilettasje met vloeistoffen
Je vloeistoffen moeten altijd in een apart, doorschijnend tasje gestoken worden. You probably know the drill. Ik zorg op het vliegtuig altijd voor concealer, vochtinbrengende crème, deodorant, lippenbalsem, handcrème, zalf tegen koortsblaasjes, lotion tegen wallen, parfum, oogdruppels en ontsmettende handreiniger. Ook een spiegeltje, een tandenborstel en een vijl mogen niet ontbreken in dit tasje. Altijd handig!

Wat is er onmisbaar in jouw carry-on? 

1 opmerking

  1. Een extra outfit en water zijn een must! Leuk zo een artikel. Helaas ben ik een pakezel want ik sjouw ook de spullen van mijn kinderen mee ;-)

    Have fun there!

    BeantwoordenVerwijderen