Tekenen

Ik heb altijd graag getekend; ik word er gewoon rustig van. Zalig. Vroeger ging ik na school ook wekelijks naar de kunstacademie. Sporten was niet voor mij weggelegd, creatief bezig zijn des te meer. En vooral tekenen dan. Ik doe dat graag. Al moet ik zeggen dat ik het tegenwoordig veel te weinig doe. In dit artikel wil ik simpelweg enkele van mijn tekeningen aan jullie laten zien. Veel van mijn werk heb ik al weggegooid omdat ik het niet meer mooi vond, maar deze tekeningen zijn op de één of andere manier toch bewaard gebleven. Of gewoon recent gemaakt. Kijken jullie mee?


2 opmerkingen

 1. Wow Sarah! Prachtig!!!
  'k Heb ook altijd graag getekend, maar dan was 't bij mij meer fantasie dan iets natekenen. 'k Kleurde eigenlijk liever in. Bij 't ouder worden begon 'k dan bestaande tekeningen van kleurboeken of dergelijke over te tekenen (door m'n blad op de tekening te leggen) & die dan in te kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, da doe ik ook nog altijd graag... gewoon kleuren. Haha. Mijn Kleurboek Voor Volwassen ligt altijd in de buurt :)

   Verwijderen