Plog 03-07-’15: Dagje hotel

Alvast een eerste fotoverslag van mijn vakantie in Egypte. Vandaag bleven we een dagje in het hotel om er lekker te relaxen en af en toe wat te gaan snorkelen. Zalig!

’s Morgens begonnen we elke dag heel goed want het ontbijt in ons hotel was echt verrukkelijk. Yum. Die koffie was to die for. Zo lekker!

We probeerden ook elke morgen op dezelfde plaats te gaan zitten tijdens het ontbijt. Bekijk dat uitzicht. Leuk, toch?
Na het ontbijt trokken we nog snel naar onze hotelkamer om onze strandspullen te gaan halen, en dan was het tijd voor een dagje zonnen aan de zee. Met de voeten in het zand en de wind in de haren. Zalig.  
Een goed boek lezen (‘Haar naam was Sarah’ is trouwens een echte aanrader!) en mij af en toe (lees: vaak!) insmeren met zonnecrème. 
Tijd voor een selfie! Wie wordt er nu niet blij van op het strand te liggen? Ik alvast wel! Big smile. Wat had ik mijn beachy haar gemist. 
En… snorkel-tijd. Charmante foto, éh? Haha. Het was zo leuk om het zonnebaden af te kunnen wisselen met snorkelen. De ideale manier om wat af te kunnen koelen. 
Dat snorkelen was bovendien echt wel aan mij besteed. Ik kon soms uren in het water spenderen om naar al die mooie vissen te blijven staren. Soms zelfs zo lang dat ik er zeeziek van begon te worden. No joke!
En na al dat zwemmen (a.k.a. sporten!) verdienden we wel een lekker ijsje. Yummie. 
De vogeltjes kwamen ons gezelschap houden. Schattig.
En toen werd het avond… tijd om terug richting onze kamer te wandelen.
En om van de zonsondergang te genieten. 
Happiness.
Op weg naar onze hotelkamer zagen we ook steeds hele mooie stukken koraal langs de kant van de weg liggen. Kijk hoe leuk dat eruitziet!
Ook kleine krabben kwamen we tegen de avond vaak tegen. Zo lief!
En voila… Even poseren met een kleine palmboom voor het avondeten. Er was blijkbaar een dresscode voorzien in alle restaurants van ons hotel. Normaal doe ik een gewone short en een shirt aan als ik ’s avonds ga eten, dus dit was wel even aanpassen. Gelukkig had ik toch enkele kleedjes in mijn koffer gestoken. Oef! 
En dan maar gaan eten. Lekker, lekker.
Uiteraard was het dessert mijn favoriete deel van het hele buffet 🙂 Kijk deze wortelcakejes. Heerlijk.
Nadat we onze buikjes hadden volgegeten was het tijd om weer terug naar onze kamer te wandelen. Met telkens weer een fantastisch uitzicht op de zee en de mooie sterrenhemel. De volle maan zag er vandaag overigens super uit! Wat een geweldige manier om de dag mee af te sluiten.
Ben jij al in Egypte geweest?

Comments (2)

 • Evelyne Vergote

  18 juli 2015 at 07:41

  Zo leuk om je foto's te zien. Me like! 'k Krijg natuurlijk direct zin om naar daar te trekken, haha

  1. HosteSarah

   20 juli 2015 at 21:48

   Zeker op uw to-do-lijst zetten dan 😉 Is de moeite!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Nivea Lip Butter - Raspberry Rosé

Volgende bericht

Plog 06-07-'15: zwemmen met wilde dolfijnen