Plog 03-07-'15: The hotel-life

Alvast een eerste fotoverslag van mijn vakantie in Egypte. Vandaag bleven we een dagje aan het hotel om er lekker te relaxen en af en toe wat te gaan snorkelen. Zalig!


's Morgens begon elke dag heel goed want het ontbijt in ons hotel was echt verrukkelijk. Yum. Die koffie was to die for. Zo lekker!

We probeerden ook elke morgen op dezelfde plaats te gaan zitten voor het ontbijt. Check het uitzicht. Leuk, toch?

Na het ontbijt trokken we nog snel naar onze hotelkamer om onze strandspullen te gaan halen, en toen was het tijd voor een dagje zonnen aan de zee. Zalig. Met de voeten in het zand, wind in de haren en de geur van de oceaan. Hmmm. 

Een goed boek lezen ('Haar naam was Sarah' is trouwens een echte aanrader!) en mij af en toe (lees: vaak!) insmeren met zonnecrème. 

Selfie-time! Wie wordt er nu niet blij van op het strand te liggen? Ik alvast wel! Big smile. Wat had ik mijn beachy haar gemist. 

En BAM... Snorkeltijd. Charmante foto, toch? Haha. Het was zo leuk om tijdens het zonnen door eens af en toe wat te gaan snorkelen. Een beetje afkoeling zoeken en eveneens ook wat variatie brengen in je dag. Leuk!

Dat snorkelen was bovendien echt wel aan mij besteed. Ik kon soms uren in het water blijven om naar al die mooie vissen te blijven staren. Soms zelfs zo lang dat ik er zeeziek van begon te worden. No joke!

En na al dat zwemmen (aka sporten!) verdienden we wel een lekker ijsje. Yummie. 

De vogeltjes kwamen ons gezelschap houden. Schattig.

En toen werd het avond... tijd om terug richting kamer te wandelen...

...en om van de zonsondergang te genieten. 

Happiness.

Op weg naar onze hotelkamer zagen we ook steeds hele mooie stukken koraal langs de kant van de weg liggen. Zie hoe leuk dat eruit ziet!

Ook kleine krabben kwamen we tegen de avond vaak tegen. Zo lief!

En voila... Even poseren met een kleine palmboom voor het avondeten. Er was blijkbaar een dresscode voorzien in alle restaurants van ons hotel. Normaal doe ik een gewone short en een shirt aan als ik 's avonds ga eten, dus dit was wel even aanpassen. Gelukkig had ik toch enkele kleedjes in mijn koffer gestoken. Oef! 

En dan maar gaan eten. Lekker lekker.

Uiteraard was het dessert mijn favoriete deel van het hele buffet :) Kijk deze wortelcakejes. En ze waren heerlijk!

Nadat we onze buikjes hadden volgegeten was het tijd om weer terug naar onze kamer te wandelen, met telkens weer een fantastisch uitzicht op de zee en de mooie sterrenhemel. De volle maan zag er vandaag overigens super uit! Wat een geweldige manier om de dag mee af te sluiten.

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Zo leuk om je foto's te zien. Me like! 'k Krijg natuurlijk direct zin om naar daar te trekken, haha

    BeantwoordenVerwijderen