Nivea Lip Butter - Raspberry Rosé

Toen Nivea 'Lip Butters' in z'n assortiment introduceerde was ik op slag verliefd. Ik ben altijd al fan geweest van de verzorgingsproducten van Nivea, dus hun Lip Butters konden in mijn ogen niet tegenvallen. Of toch wel? 

De verpakking
De blikjes hebben een handig formaat en zijn tot aan de rand gevuld. Deze Raspberry Rosé variant ziet er bovenop nog eens mooi roze uit ook.

Het product
De Lip Butter voelt ook effectief aan als boter. Lekker zacht en romig. Hij smeert heel gemakkelijk uit en voelt goed aan op mijn lippen. Om van de smaak nog maar te zwijgen. Hmmm. Alsof je een Fruit-tella snoepje aan het eten bent. Zo lekker!

Werkt het?
Ja! Hoewel ik meer houd van lippenbalsems in stick-vorm, vond ik deze balsem absoluut niet tegenvallen. Hij maakt mijn lippen zacht en velletjesvrij, en de smaak is daarbovenop hemels. Ik gebruik hem heel graag vlak voor het slapengaan. 

Verkrijgbaarheid?
De Nivea Lip Butters zijn verkrijgbaar bij de drogist voor €2,99 per blikje. 


Heb jij de Nivea Lip Butters al gebruikt?

Geen opmerkingen