Nivea Lip Butter - Raspberry Rosé

Toen Nivea Lip Butters in zijn assortiment introduceerde was ik op slag verliefd. Ik ben altijd al fan geweest van de verzorgingsproducten van Nivea, dus hun Lip Butters konden in mijn ogen niet tegenvallen. Of wel? 

De verpakking
De blikjes hebben een handig formaat en zijn tot aan de rand gevuld. Deze Raspberry Rosé ziet er bovenop nog eens mooi roze uit ook.

Het product
De Lip Butter voelt ook effectief aan als een boter. Lekker zacht en romig. Hij smeert heel gemakkelijk uit en voelt goed aan op mijn lippen. Om van de smaak nog maar te zwijgen. Hmmm. Alsof je een fruittella snoepje aan het eten bent. Zo lekker!

Werkt het?
Ja! Al ben ik meer fan van lippenbalsems in stick-vorm, deze balsem viel mij absoluut niet tegen. Hij maakt mijn lippen zacht en velletjesvrij, en de smaak is daarbovenop hemels. Ik gebruik hem heel graag vlak voor het slapengaan. 

Verkrijgbaarheid?
De Nivea Lip Butters zijn verkrijgbaar bij de drogist voor €2,99 per blikje. 

Geen opmerkingen