My life in pictures #9 - Efteling, Antwerpen en koffers inpakken

Mijn maand begon in de Efteling en eindigde met het pakken van mijn koffers om naar Egypte te vertrekken. Wat er in de tussentijd allemaal gebeurde? Lees het in deze My Life In Pictures #9: de juni-versie. 

Kristof en ik gingen een dagje naar de Efteling. Altijd leuk. Zo'n sprookjesachtig 'land' kan mij wel bekoren. Mag ik in zo'n kasteel komen wonen alsjeblieft?

Helaas ook minder goed nieuws afgelopen maand. Eén van mijn twee sluierstaartvissen is gestorven. Het ging er al maanden niet meer zo goed mee, en tja... Zo jammer. Nu blijft mijn vis Harry dus alleen over. Vlak nadat George stierf ruïneerde hij meteen ook heel zijn plant. Vreemd. En zielig. Arm beestje.

Ook ging ik met mama naar Antwerpen. Ik schreef er hier al een artikel over. Echt een leuke dag! We zagen de musical War Horse, gingen shoppen, lekker uit eten, terrasjes doen en Starbucks drinken. Zalig. Genieten. 

Aperitieven in de zon met een Cointreau cocktail. Yum!

En Poes die ons altijd gezelschap komt houden. Zo lief.

Mijn kleine beste vriend. 

En een nog kleinere beste vriend. Hoe grappig staat Fons trouwens op deze foto? Haha. 

Cats EVERYWHERE. And I love it. Ik zou nooit meer zonder de beestjes kunnen. Alhoewel ze soms best veeleisend kunnen zijn. Hoe gezellig is een huis met katten?! Ik bedoel maar... .

Met het zomerse weer van de afgelopen tijd was het natuurlijk tijd om te genieten van een ijsje...

...of vijftig! Haha. Verslaafd! 

Hoewel ik ook wel mijn best heb gedaan om gezond te eten hoor. Ik probeer trouwens zoveel mogelijk veganistisch te eten en melkproducten te vervangen door sojaproducten en dergelijke. Alhoewel ik dat ontzettend moeilijk vind. Voorlopig vervang is dus wat ik vervangen kan. Alle beetjes helpen, toch? 

Hmmm.

En ongezond ben ik, jammer maar helaas, ook geweest. Hier een homemade iced caramel macchiato à la Starbucks. Yum.

En als we dan toch bezig zijn over ongezond eten... Pizza, kebab en macaroni kon er ook wel in. Zo lekker! 

En dan ging ik samen met Kristof ook nog eens burgers eten bij Ellis Gourmet Burger in Leuven. Gewoon, omdat het kon. 

En al dat lekkere eten smaakt natuurlijk het best tijdens het kijken naar een spannende serie. In juni startte een nieuw seizoen van Pretty Little Liars. Yay! 

En ook het nieuwste seizoen van Orange is the New Black verscheen op Netflix. Super gewoon. Al gebeurde er dit keer minder dan in andere seizoenen vond ik. Nu ja, niet zo erg want de serie blijft gewoon fantastisch. Ik kan alweer niet wachten tot de nieuwe afleveringen uitkomen!

Hoe schattig is dit? Ik zag Poessie zich in het zand rollen en begon spontaan te glimlachen. Kijk haar genieten. Puur geluk, dit.

Rabarber uit de tuin met (uiteraard) een goede portie suiker ;) Yummie. Half gezond, zeg maar.

Sissi zit tegenwoordig graag op het aquarium. Grapjas.

Ik moest een dagje naar Brussel voor een sollicitatie en uiteraard kan een frappucino dan niet ontbreken tijdens het wachten op de trein. Toen ik 's avonds terug thuis kwam zag de lucht er opeens paars uit. Mooi.

Met mama ging ik ook een dagje naar Duitsland om inkopen te doen. Ik kocht er onder andere deze leuke Hello Kitty snoepjes voor onze katten. Ze zijn er helemaal weg van. 's Middags gingen we gezellig een broodje eten. 

Ik trok de afgelopen tijd heel wat foto's in onze tuin. Het is belangrijk om stil te staan bij de kleine, mooie dingen in het leven. Zoals bijvoorbeeld de bloemen die je elke dag voorbij loopt en nooit opmerkt in je eigen tuin. In ieder geval... enkele van mijn foto's kan je hier terugvinden. 

En toen sloeg het noodlot toe. Tijdens het scheren van de haag viel mijn papa en kwam hij verkeerd terecht. Gevolg? Gescheurde kniepees. Operatie. Zes weken gips en 15 weken revalidatie. Dat wordt thuis dus eventjes aanpassen. Normaal gaan mijn mama, zus en ik elke zomer op citytrip maar dat kan nu waarschijnlijk niet doorgaan. Mijn papa zal thuis in een ziekenhuisbed moeten liggen en heeft natuurlijk hulp nodig bij het opstaan en dergelijke. We zullen zien hoe het allemaal gaat verlopen. Zolang hij al maar goed herstelt! 

Tijdens een wandeling met Kristof en zijn hond B.O.B. moest ik natuurlijk door het maïsveld kunnen lopen. Baby.

En YAY! Koffer inpakken om naar Egypte te vertrekken. I am so ready

Wat zijn jouw zomerplannen?


2 opmerkingen

  1. I love the summer, maar heb nog geen concrete plannen. Zien wat er op me afkomt zeker?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Absoluut. Er zal wel iets leuk uit de bus komen vallen. En anders gewoon een dagje met de camera weg om de kleine, mooie dingen in het leven te gaan ontdekken ;)

      Verwijderen