Movie Time #8

De afgelopen maand heb ik weer enkele films gezien. Benieuwd of er grote missers of misschien wel aanraders tussenzitten? Lees hier verder!

Monsters University


Deze Amerikaanse computeranimatiefilm van Disney en Pixar gaat over Mike en Sulley, de twee hoofdpersonages uit de film Monsters, Inc. In deze film kom je te weten hoe de twee elkaar hebben leren kennen op de monster universiteit, waar ze samen mee hebben gedaan met de schrikcompetitie en de beste vrienden zijn geworden. 

Leuke, grappige film. Gezellig aan niks denken kan ook eens deugd doen. 

Score IMDB: 7,4/10
Mijn score: 8,0/10
Bekijk de trailer hier!

Moon


Een Britse film uit 2009 over astronaut Sam Bell die zich helemaal alleen op de maan bevindt. Bijna drie jaar heeft hij, samen met robot Gerty, een ruimtestation draaiende gehouden. Nu hij over enkele weken naar huis mag, begint hij echter vreemde dingen te zien. 

Wat een vreemde film. Ik begreep er niet al te veel van (of is het verhaal ├ęcht gewoon zo gek?!) en vond het einde ook maar vreemd. Niet mijn ding. Al ben ik tot in de helft van de film wel met spanning blijven kijken in de hoop dat alles toch nog duidelijk zou worden. Maar dat werd het dus niet. Helaas. 

Score IMDB: 8,0/10
Mijn score: 5,0/10
Bekijk de trailer hier!

Run Fatboy Run


Deze komedie uit 2007 gaat over Dennis, die zijn zwangere verloofde vlak voor de bruiloft in de steek laat. Maar nu wil hij haar terug. Hij doet er alles aan om haar terug voor zich te winnen en schrijft zich in om mee te doen aan een marathon in Londen, ondanks zijn uiterst slechte conditie. Hij moet en zal zich bewijzen om de liefde van zijn leven terug te krijgen.

Geen heel speciale film. Grappig op sommige momenten, maar voornamelijk saai. Naar mijn mening dus niet meteen een aanrader.

Score IMDB: 6,7/10
Mijn score: 6,0/10
Bekijk de trailer hier!

Welke film zag jij recent nog? 


4 opmerkingen

  1. Run Fatboy Run heb 'k ook gezien deze maand. Was er zelf helemaal niet weg van. Ben blijven kijken tot 't einde, die ooh zo voorspelbaar was, maar 't boeide mij helemaal niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Run Fatboy run spreekt mij fout genoeg best aan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen