Mijn Happy List #9

Het is niet altijd makkelijk, zo stilstaan bij de (kleine) dingen waar je blij van wordt. En toch doet het zo'n deugd. Als ik bijvoorbeeld denk aan onze kat die zijn staart aan het vangen is krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht. Zo simpel. Met wat moeite hou ik dus iedere maand een lijstje bij met daarop alle dingen die mij de afgelopen tijd gelukkig hebben gemaakt. Van series, huisdieren, regenbogen tot mijn koffers inpakken om op vakantie te gaan. Je leest het allemaal hier!

♥ De Efteling. Gezellig een dagje uit met Kristof.
♥ Zelfstandigheid. Dingen op je eentje tot een goed einde brengen.
♥ Leuke series op Netflix. Orange Is The New Black. Aw Yeah!
♥ Mijn Neverfull handtas van Louis Vuitton. Hij heet trouwens Louigi en ik ben er stapelverliefd op ;)
♥ Naar vreemde mensen lachen, die dan vervolgens ook terug lachen.
♥ De musical War Horse. Zo mooi!
♥ Een dagje Antwerpen met mama. Leuk. 
♥ Shoppen met mijn mama. Ook leuk.
♥ Ellis Gourmet Burger in Antwerpen. De Crazy Red Veggie Burger. YUM! 
♥ Terrasjes doen en lekker gaan uit eten. 
♥ Naar muziek luisteren in de trein.
♥ Een regenboog! Pretty. 
♥ Een nieuw seizoen van Pretty Little Liars. Bring It, A!
♥ Poes die zoveel plezier kan hebben in het vangen van zijn eigen staart. Té grappig.
♥ Mijn koffers nemen om op reis te kunnen vertrekken. Zo fijn. En spannend :)
♥ De seizoensfinale van Thuis. Altijd zo nksjdsjzezozkelsjd. Haha. 

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Sinds enkele jaren besef 'k ook dat je moet genieten van 't leven, voor de tijd die nog rest. Om 't cru te zeggen, morgen kan 't voorbij zijn.. Door m'n passie fotografie, geniet 'k echt van zeer kleine dingen. 't Groene gras, de bloempjes in de tuin, .. Dit kunnen vastleggen is hemels voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd, zo denk ik er ook over. Het kan zo snel gedaan zijn, dus we kunnen er maar beter van profiteren.

      Verwijderen